uvpmobileredmari19feb23

Libris sustine campania „Un gest pentru o viata”

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, clientilor li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. Peste 600.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii a crescut in acesti ani de la 3.14 lei, la 5.24 lei.

Se incarca...

Bucuresti

Octombrie 2019

Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenta Elias si clientii Libris se alatura campaniei Salvati Copiii de combatere a mortalitatii infantile.

Medicii de la Maternitatea Elias si clientii Libris se alatura campaniei Salvati Copiii de combatere a mortalitatii infantile, ce are ca obiectiv dotarea sectiilor de neonatologie cu tot ceea ce este necesar salvarii copiilor nascuti prematur. Este o donatie importanta pentru Clinica de Neonatologie a spitalului, de acum inainte medicii vor avea la dispozitie o Statie de lucru completa pentru hipotermie terapeutica, in valoare de 40.118 de Euro, care va schimba semnificativ viata nou-nascutilor cu hipoxie perinatala. În 2019, la maternitatea Spitalului Elias, s-au nascut 1.645 de copii, dintre care 161 prematuri. Alti trei nou-nascuti au venit prin transfer de la alte maternitati, pentru a primi ingrijiri corespunzatoare. Echipamentul medical complex a fost achizitionat cu suportul Libris, unul dintre partenerii de cursa lunga ai programului de combatere a mortalitatii infantile.

Dotarea este realizata cu sprijinul clientilor librariei online care au optiunea sa adauge in cosul de cumparaturi o suma la alegere, directionata integral catre Salvati Copiii. Este o bucurie pentru Libris sa numaram a 10-a dotare impreuna cu Salvati Copiii România. În plus, este o mare onoare pe care ne-o fac, de cinci ani de zile, clientii libris.ro care au incredere si sustin acest parteneriat.

Peste 400.000 de persoane au facut ca, in cinci ani de parteneriat libris.ro - Salvati Copiii, sa vorbim despre 380.000 de Euro donati catre aceasta induiosatoare si grea cauza a reducerii mortalitatii infantile in România.

Sustinerea din partea partenerului nostru Libris si a clientilor acestuia, care s-au alaturat cauzei noastre, reprezinta un real ajutor pentru continuarea campaniei de dotare a maternitatilor. Mizam in continuare pe implicarea Libris, dar si a persoanelor fizice care, prin placerea de a citi, schimba viata unui copil nascut prematur”, a precizat Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii România.

Sustinerea din partea partenerului nostru Libris si a clientilor acestuia, care s-au alaturat cauzei noastre, reprezinta un real ajutor pentru continuarea campaniei de dotare a maternitatilor. Mizam in continuare pe implicarea Libris, dar si a persoanelor fizice care, prin placerea de a citi, schimba viata unui copil nascut prematur.
Gabriela Alexandrescu

Practic, oamenii care inteleg importanta lecturii in viata fiecaruia au inteles importanta actelor de caritate si ca, doar impreuna, cu fapte mici, dar constante, putem cladi lucruri mari si solide. Le multumim!


Este meritul vostru! Va multumim!

Alege sa nu fii indiferent! Adauga la comanda ta de pe Libris.ro 1leu, 3lei, 5lei, 10lei sau alta suma.


Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one