uvpmobileredmari19feb23

Libris sustine campania „Un gest pentru o viata”

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, clientilor li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. Peste 600.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii a crescut in acesti ani de la 3.14 lei, la 5.24 lei.

Se incarca...

Medgidia

Octombrie 2021

Maternitatea Spitalului Municipal Medgidia a fost dotata cu un incubator performant in valoare de 21.000 euro.

'Pentru medici este important sa aiba echipamentele medicale performante pentru a putea oferi copiilor tratamentul de care au nevoie imediat. Fara ele nu putem asigura o buna desfasurare a actului medical. Suntem recunoscatori Organizatiei Salvati Copiii si cititorilor Libris, incubatorul primit imbunatateste cu adevarat ingrijirea copiilor.' - Dr. Magdalena Oprea, sef Sectie Neonatologie, Maternitatea Spitalului Municipal Medgidia.

Incubatorul cu care a fost dotata maternitatea, asigura un microclimat neonatal optim pentru nou-nascutii prematuri. Aparatul dispune de performanta termica exceptionala, de capacitatea de a controla caldura, umiditatea, oxigenul, lumina si zgomotul, dar si de o unitate centralizata de afisare si comanda. Acestea ofera acces din fiecare latura a patului si o vizualizare excelenta a parametrilor pacientului.

'Intr-un context sanitar complicat, in care presiunea asupra sistemului medical este uriasa, medicii, mamele si nou-nascutii au nevoie de aparatura medicala de ultima generatie, pentru ca nasterea si apoi ingrijirea nou-nascutilor sa fie la standarde medicale inalte.' - Gabriela Alexandrescu, presedinte executiv Salvati Copiii Romania

Pentru medici este important sa aiba echipamentele medicale performante pentru a putea oferi copiilor tratamentul de care au nevoie imediat. Fara ele nu putem asigura o buna desfasurare a actului medical. Suntem recunoscatori Organizatiei Salvati Copiii si cititorilor Libris, incubatorul primit imbunatateste cu adevarat ingrijirea copiilor.
Dr. Magdalena Oprea

'Presiunea pusa pe spitalele din Romania in ultimele 18 luni de situatia epidemiologica face ca sustinerea provenita din mediul privat sau de la persoane fizice sa fie mai importanta ca oricand. Sumele donate de Libris si cititorii Libris catre spitalele din Romania au ajuns la peste 530.000 euro. Spital cu spital, echipament cu echipament, reusim sa crestem sansele nou-nascutilor la o ingrijire medicala performanta. Dupa dotari in alte 14 unitati medicale, am ajuns la Medgidia si nu ne oprim. Ramanem alaturi de Salvati Copiii in demersul lor de dotare cu echipamente a spitalelor si maternitatilor din Romania, pentru combaterea mortalitatii infantile.' - Laura Teposu, CEO Libris


Este meritul vostru! Va multumim!

Alege sa nu fii indiferent! Adauga la comanda ta de pe Libris.ro 1leu, 3lei, 5lei, 10lei sau alta suma.


Acum se comandă

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one