uvpmobilecarteteca20octo22

Libris sustine campania „Un gest pentru o viata”

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, clientilor li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. Peste 600.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii a crescut in acesti ani de la 3.14 lei, la 5.24 lei.

Se incarca...

Targu Mures

Ianuarie 2021

Sectia de Cardiologie de la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures are in dotare noi echipamente medicale vitale in valoare 71.300 euro.

In Romania se efectueaza intre 300 si 350 de operatii de chirurgie cardiovasculara pediatrica anual, dar raman nerezolvate aproximativ 600-700 cazuri anual, care se transfera de la un an la altul, cu consecinte negative asupra calitatii vietii si prognosticului acestor copii. In prezent, centrul cardiovascular pediatric din Targu Mures este singurul cu activitate completa in regim 24/7 pentru chirurgie cardiovasculara pediatrica si cardiologie pediatrica clinica si interventionala.

Doctorul Horatiu Suciu, seful Institutului de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures, a explicat: 'Daca pana acum exista si posibilitatea de a trimite in strainatate cazurile care depaseau capacitatea de absorbtie a sistemului nostru sau aceea ca echipe antrenate pentru a face diferite misiuni sa vina in Romania, in acest moment aceste canale sunt inchise. E nevoie de o dotare urgenta, pentru a nu tine copiii pe lista de asteptare'.

'Parteneriatul cu Libris.ro este unul dintre cele mai vechi si consecvente pe care le avem la nivel local. Fiecare comanda care primeste o donatie din partea cititorilor reprezinta un semn ca acestia sunt empatici fata de mesajul Salvati Copiii, iar deschiderea lor catre proiectele Salvati Copiii este un semn de incredere. Ne dorim sa existe si mai multe companii si persoane fizice care sa urmeze acest exemplu', declara Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania.

Parteneriatul cu Libris.ro este unul dintre cele mai vechi si consecvente pe care le avem la nivel local. Fiecare comanda care primeste o donatie din partea cititorilor reprezinta un semn ca acestia sunt empatici fata de mesajul Salvati Copiii, iar deschiderea lor catre proiectele Salvati Copiii este un semn de incredere. Ne dorim sa existe si mai multe companii si persoane fizice care sa urmeze acest exemplu.
Gabriela Alexandrescu

'In urma cu 6 ani nu anticipam sa contribuim cu o asemenea suma: 500.000 Euro parea un prag greu de atins. Ne bucuram ca solidaritatea cititorilor care aleg Libris.ro este intr-o continua crestere si ca impreuna putem fi alaturi de Salvati Copiii, oferind un sprijin activ in dotarea unitatilor medicale si nu numai', a explicat dl. Virgil Onita, Director General Libris.


Este meritul vostru! Va multumim!

Alege sa nu fii indiferent! Adauga la comanda ta de pe Libris.ro 1leu, 3lei, 5lei, 10lei sau alta suma.


Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one