uvpmobileredmari19feb23

Libris sustine campania „Un gest pentru o viata”

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, clientilor li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. Peste 600.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii a crescut in acesti ani de la 3.14 lei, la 5.24 lei.

Se incarca...

Iasi

Septembrie 2016

În aproape 4 luni de la lansarea programului pe libris.ro, 22.000 de utilizatori au donat suma de 20.000 euro

'Prematurii au nevoie de ingrijire speciala inca din primele clipe: pe langa eforturile medicilor, acestia au nevoie de echipamente medicale performante pentru a supravietui. De multe ori, un incubator sau un ventilator fac diferenta intre viata si moarte. Ne dorim sa salvam cat mai multi bebelusi si sa dotam maternitatile din Romania cu aparatura atat de necesara. Multumim Libris Brasov pentru sprijin si generozitate', a declarat la Iasi, Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania

Parteneriatul cu Salvati Copiii este pentru noi o lectie de viata. Am invatat ca fiecare gest conteaza, ca lucrurile mari, durabile, se construiesc in pasi mici, prin consecventa, avand alaturi de tine oameni frumosi. Rezultatul campaniei desfasurate din decembrie 2014 pe libris.ro este meritul celor 135.500 de clienti Libris care au ales sa doneze atunci cand au plasat o comanda pe libris.ro. Nu e putin lucru ca, prin intermediul unei librarii online, in mai putin de 2 ani, sa aduni peste 100.000 de euro. 23% din clientii Libris au facut posibil acest rezultat. Le multumim lor pentru increderea pe care ne-au acordat-o noua si partenerilor de la Salvati Copiii, dar mai ales pentru ca au inteles ca fiecare dintre noi este responsabil pentru modul in care arata societatea in care traim si pentru viitorul copiilor nostri', a completat Laura Țeposu, CEO Libris.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii 'Sfanta Maria' din Iasi asigura asistenta medicala pediatrica pentru municipiul si judetul Iasi, precum si pentru celelalte sapte judete ale Moldovei. De la inceputul anului 2016 si pana in luna septembrie a aceluiasi an, in cadrul spitalului au fost internati peste 32.000 de copii, dintre care 1.023 in sectia de Terapie Intensiva Pediatrica.

'Aparatul de ventilatie mecanica este extrem de binevenit, necesitatea sa fiind impusa de situatiile frecvente in care mai multi pacienti au avut nevoie concomitent de suport ventilator, intrucat aici sunt ingrijiti copii cu boli grave din toata zona Moldovei. Deoarece, printre pacientii ingrijiti, se afla adesea nou-nascuti, si incubatorul primit ne este de un real ajutor, in sectie existand doar unul - cifra absolut insuficienta pentru asigurarea unei ingrijiri optime pentru aceasta categorie de varsta. Este al doilea an de colaborare cu Organizatia Salvati Copiii si profitam de aceasta ocazie pentru a le multumi pentru sprijinul acordat, intrucat scopul nostru comun este un act medical de calitate, pentru scaderea mortalitatii si morbiditatii infantile', a declarat dr. Violeta Streanga, medic primar Sectia Clinica Pediatrie I.

Echipamentele medicate insuficiente reprezinta o problema frecventa in Romania, conform datelor din analiza Salvati Copiii privind situatia maternitatilor din Romania - 13% dintre maternitatile de nivel I nu au niciun incubator standard pentru nou-nascutii prematuri, 56% dintre maternitatile de nivel II nu au ventilator pentru suport respirator si 14% dintre maternitatile de nivel III au o singura masa de reanimare pentru copii. Cei care doresc sa sustina demersul Organizatiei Salvati Copiii de reducere a mortalitatii infantile in Romania se pot alatura campaniei sustinute pe libris.ro!

De multe ori, un incubator sau un ventilator fac diferenta intre viata si moarte. Ne dorim sa salvam cat mai multi bebelusi si sa dotam maternitatile din Romania cu aparatura atat de necesara. Multumim Libris Brasov pentru sprijin si generozitate.
Gabriela Alexandrescu

Alege sa nu fii indiferent! Adauga la comanda ta de pe libris.ro 1leu, 3lei, 5lei, 10lei sau alta suma.


Este meritul vostru! Va multumim!

Alege sa nu fii indiferent! Adauga la comanda ta de pe Libris.ro 1leu, 3lei, 5lei, 10lei sau alta suma.


Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one