uvpmobilecartipasti18apr24

Libris sustine campania „Un gest pentru o viata”

Libris.ro s-a alaturat programului de reducere a mortalitatii infantile al organizatiei Salvati Copiii in decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, clientilor li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii. Peste 800.000 de clienti au donat pana acum, iar valoarea medie a unei donatii a crescut in acesti ani de la 3.14 lei, la 5.24 lei.

Se incarca...

Cluj

Octombrie 2015

Libris.ro, cea mai de incredere librarie online din Romania, impreuna cu Organizatia "Salvati Copiii", au donat in data de 13 octombrie 2015 Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj o masa de reanimare cu modul de resuscitare, in valoare de 75.000 lei.

'Implicarea Libris.ro intr-un astfel de proiect a venit ca un raspuns firesc la realitatile societatii in care traim. Cu totii suntem datori sa ne implicam pentru un viitor mai bun, iar salvarea de vieti este un pas esential. Am ales sa nu fim indiferenti! Impreuna cu noi au facut aceasta alegere si cei 55.159 de clienti Libris care, in doar de 10 luni de campanie au reusit sa doneze pentru Salvati Copiii 188.642 lei, adica 42.775 euro. Pe Libris.ro acest proiet merge mai departe, ca un gest necesar de responsabilitate sociala', a declarat Virgil Onita, Director General Libris.ro.

Potrivit datelor statistice, in judetul Cluj, rata mortalitatii infantile este de 7,3%. Romania s-a aflat in anul 2015 pe primul loc in clasamentul nefericit al mortalitatii infantile la nivelul intregii Uniuni Europene, cu o rata de 8,8 la o mie de nou nascuti vii, fata de media europeana de 3,7%.

'In anul 2014, 3.130 de nou nascuti au beneficiat de asistenta la sala de nastere, in serviciul nostru. Dintre acestia, peste 300 au fost nascuti prematur si au avut nevoie de ingrijiri speciale. Dotarea serviciului nostru cu aceasta masa de resuscitare ne permite sa asiguram preluarea si stabilizarea nou nascutilor, respectand intocmai cele mai noi recomandari in aceasta directie. Astfel, vom putea asigura resuscitarea nou nascutilor conform protocoalelor din prezent si vom monitoriza fiecare manopera efectuata. Este al treilea an consecutiv in care, cu ajutorul oamenilor inimosi, putem sa dotam serviciul nostru cu aparatura moderna si performanta. Colectivul Sectiei Neonatologie II a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj si pacientii sai multumeste Organizatiei Salvati Copiii si Libris.ro pentru aceasta dotare', a spus Dr. Ligia Blaga, Sef Sectie Neonatologie - Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj. Actiunea de la Cluj face parte din seria dotarilor ce au ca scop modernizarea a 21 de maternitati si sectii de nou-nascuti din intreaga tara.

In 13 octombrie 2015, alaturi de Libris si Salvati Copiii a fost si Ioana Macoveiciuc, sau 'Printesa Urbana', asa cum este ea cunoscuta - un sustinator pasionat al actelor de caritate: 'Stiu, din experienta multor prietene si cititoare, cat de grea este povara prematuritatii pentru bebelusi, dar si pentru parintii lor, care, din pacate, nu se bucura de sprijinul de care au atata nevoie in primele luni dupa nastere. Sunt de cativa ani alaturi de Organizatia Salvati Copiii in toate eforturile lor de a face viata copiilor si a parintilor din Romania una mai usoara. Imi doresc sa scriu si sa citesc cat mai multe povesti de succes despre copilasii nascuti prematur care au sansa la o viata frumoasa si lina. Felicitari, Libris si clientilor vostri, pentru implicarea in aceasta campanie care va schimba destine si care va reduce considerabil rata mortalitatii la prematuri aici, la Cluj. Sunt convinsa ca in cativa ani, realitatea acestor parinti si a copiilor lor va arata mult mai bine datorita voua. Deja un numar mare de copii au o sansa reala la un viitor nemaipomenit! Va multumesc', a adaugat Ioana Macoveiciuc, autor si blogger.

Stiu, din experienta multor prietene si cititoare, cat de grea este povara prematuritatii pentru bebelusi, dar si pentru parintii lor, care, din pacate, nu se bucura de sprijinul de care au atata nevoie in primele luni dupa nastere. Sunt de cativa ani alaturi de Organizatia Salvati Copiii in toate eforturile lor de a face viata copiilor si a parintilor din Romania una mai usoara. Imi doresc sa scriu si sa citesc cat mai multe povesti de succes despre copilasii nascuti prematur care au sansa la o viata frumoasa si lina. Felicitari, Libris si clientilor vostri, pentru implicarea in aceasta campanie care va schimba destine si care va reduce considerabil rata mortalitatii la prematuri aici, la Cluj. Sunt convinsa ca in cativa ani, realitatea acestor parinti si a copiilor lor va arata mult mai bine datorita voua. Deja un numar mare de copii au o sansa reala la un viitor nemaipomenit! Va multumesc
Ioana Macoveiciuc

Campania continua si acum, pe libris.ro!


Este meritul vostru!

Va multumim!

Alege sa nu fii indiferent! Adauga la comanda ta de pe Libris.ro 1leu, 3lei, 5lei, 10lei sau alta suma.


Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one