Promotiile lunii ianuarie

Bine ai venit la rafturile cu promoţiile lunii ianuarie!

La noi cărţile sunt celebrate, iar fiecare lună are sărbătoritele ei. Preţurile mici şi promoţiile speciale fac parte din ritualul festiv. Găseşti carţi la reducere de la editurile tale preferate. Excepţie de la promoţiile lunii: cele mai recente apariţii editoriale.

Nemira

2+1 gratis

Cele mai bune selecţii de literatură Science Fiction, Fantasy, Horror, Poliţistă şi nu numai te aşteptă în selecţia editurii Nemira. Toată luna ianuarie, ai 2+1 gratis la toată oferta editurii! Cumperi trei cărţi şi plăteşti doar două!

Vezi promoţia

Litera

25%-10% reducere

Cu un portofoliu impresionant şi o gamă variată de cărţi, Litera propune publicului titluri care acoperă toate domeniile de ficţiune şi nonficţiune: cărţi pentru copii, serii de autor, cărţi de gastronomie, etc. Colectia Litera Educational are 10% reducere.

Vezi promoţia

Autorul lunii

20% reducere

Cărţile autorului Mircea Cartarescu sunt disponibile cu autograf şi reducere de 20% în limita stocului disponibil.

Vezi promoţia

Leda

30% reducere

Iubitorii genului Young Adult vor descoperi in editura Leda un furnizor important de povesti captivante reunite in colectii precum: Contemporan, Thriller, Fantasy, Clasic, Mister etc. TOATE titlurile au, in luna ianuarie, 30% reducere!

Vezi promoţia

Humanitas Fiction

20% reducere

Humanitas Fiction reuneşte în colecţiile sale (Raftul Denisei, Cocktail, Thriller & Mystery, Poezia) clasici ai literaturii universale şi elita autorilor străini contemporani. În luna ianuarie, toate titlurile din această colecţie sunt în promoţia 20% reducere.

Vezi promoţia

Curtea Veche

25% reducere

Titlurile Curtea Veche sunt grupate în aproape 60 de colecţii, cu exclusivitate pentru publicarea în România a cărţilor renumitului bucătar britanic Jamie Oliver, dar şi a unor autori precum Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman, ale căror carţi au fost vandute în milioane de exemplare.

Vezi promoţia

Humanitas Junior

20% reducere

În luna ianuarie cărţile pentru copii de la editura Humanitas au 20% reducere.

Vezi promoţia

Gama

20% reducere

Una dintre cele mai importante edituri dedicate cărţilor pentru copii, cu un portofoliu bogat în zona de educaţie, Gama pune la dispoziţia celor interesaţi întreaga ofertă a materialelor Montessori, cărţi de joc educative, poveşti, cărţi de colorat etc.

Vezi promoţia

Carte Engleză

25% la lichidări

Explorează colecţia titlurilor în engleză cu livrare direct din stoc. Cărti cu preţuri începând de la 10 lei şi titluri cu reducere de 25%. Brush up your English cu autori contemporani, clasici, cărţi pentru copii şi adolescenţi.

Vezi promoţia

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoare ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one