Tehnician in gastronomie Cls 11
De (autor): Adriana Bara , Ioana Sasu , Constanta Brumar
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea tehnician in gastronomie, aprobata prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.
Cuprinde urmatoarele module de specialitate:
Modulul I – Organizarea productiei culinare;
Modulul II – Bucataria nationala si internationala;
Modulul III – Protectia consumatorului;
Modulul IV – Amenajarea spatiilor de productie culinara si de patiserie-cofetarie;
Modulul V – Calitatea si siguranta mediului.
29.99Lei
29.99Lei
Primesti 29 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologica, profilul Servicii, calificarea tehnician in gastronomie, aprobata prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.
Cuprinde urmatoarele module de specialitate:
Modulul I – Organizarea productiei culinare;
Modulul II – Bucataria nationala si internationala;
Modulul III – Protectia consumatorului;
Modulul IV – Amenajarea spatiilor de productie culinara si de patiserie-cofetarie;
Modulul V – Calitatea si siguranta mediului.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
-
-5%
Informatica - Clasa 11 - Manual - Mioara Gheorghe, Monica Tataram, Corina Achinca, Constanta Nastase
PRP: 20.50 Lei
19.48 Lei
19.48 Lei20.50 Lei
Rating general al produsului
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!