Whisky in productie casnica

Whisky in productie casnica - Peter  Jager

Whisky in productie casnica

In prima parte a cartii autorul, un specialist recunoscut, descrie sortimentele de whisky existente si vorbeste despre originea si deosebirea lor, dar si despre metodele diferite de preparare.
A doua parte ofera un ghid exact, care poate fi folosit de orice producator domestic de rachiu, pentru prepararea de whisky.

Fragment:

" Producerea de Grain Whisky in Scotia
• Solubilizarea amidondui
• Lichefierea amidonului
• Zaharificarea amidonului
• Fermentatia
• Distilarea
• Maturatia si depozitarea
• Cupajul
• Imbutelierea si etichetarea

Pana la fermentatie, prepararea de Grain Whisky presupune alte procese decat cele necesare pentru producerea de Malt Whisky.
Procesul de productie al Grain Whisky se apropie, in prima faza, de cel al rachiului din cereale produs in distileriile profesionale de cereale din Gerrnania si din alte tari europene, sau de cel al alcoolului brut din cereale produs in distileriile cu licenta de la tara (fostele distilerii de monopol).
Şi procesui de distilare are loc pentru Grain Whisky altfel decat pentru Malt Whisky.
Pentru Malt VVhisky, materia prima este orzul maltuit, deci maltul de orz, care se usuca, uneori direct deasupra unui foc de turba sau cocs. Acest malt contine deja enzimele necesare pentru zaharificate (alfa-glucozidaza, alfa-amilaza, beta-amilaza), care iau nastere in timpul maltuirii.
Pentru Grain Whisky se foloseste in loc de malt asa-zisul fruct brut, adica orz, porumb„ ovaz si secara. Fructul brut contine amidon„ care este compus din amiloza (lanturi liniare) si amilopectina (lanturi ramificate). "
Citeste mai mult

13.00Lei

13.00Lei

Primesti 13 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

In prima parte a cartii autorul, un specialist recunoscut, descrie sortimentele de whisky existente si vorbeste despre originea si deosebirea lor, dar si despre metodele diferite de preparare.
A doua parte ofera un ghid exact, care poate fi folosit de orice producator domestic de rachiu, pentru prepararea de whisky.

Fragment:

" Producerea de Grain Whisky in Scotia
• Solubilizarea amidondui
• Lichefierea amidonului
• Zaharificarea amidonului
• Fermentatia
• Distilarea
• Maturatia si depozitarea
• Cupajul
• Imbutelierea si etichetarea

Pana la fermentatie, prepararea de Grain Whisky presupune alte procese decat cele necesare pentru producerea de Malt Whisky.
Procesul de productie al Grain Whisky se apropie, in prima faza, de cel al rachiului din cereale produs in distileriile profesionale de cereale din Gerrnania si din alte tari europene, sau de cel al alcoolului brut din cereale produs in distileriile cu licenta de la tara (fostele distilerii de monopol).
Şi procesui de distilare are loc pentru Grain Whisky altfel decat pentru Malt Whisky.
Pentru Malt VVhisky, materia prima este orzul maltuit, deci maltul de orz, care se usuca, uneori direct deasupra unui foc de turba sau cocs. Acest malt contine deja enzimele necesare pentru zaharificate (alfa-glucozidaza, alfa-amilaza, beta-amilaza), care iau nastere in timpul maltuirii.
Pentru Grain Whisky se foloseste in loc de malt asa-zisul fruct brut, adica orz, porumb„ ovaz si secara. Fructul brut contine amidon„ care este compus din amiloza (lanturi liniare) si amilopectina (lanturi ramificate). "
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
1

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Cititorul E72CC3 13/01/2024 21:34
green icon awesome check Achizitie verificata
O carte de cultura generala pt cei care vor sa cunosca ct mai mult despre apa vie. Pentru a trece la fabricarea ei este nevoie si de alte carti.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
Scumpy 15/07/2023 10:01
Din punctul meu de vedere eu nu as recomanda. Ma asteptam sa fie interesanta
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments
MarianaLupan2008 09/11/2020 14:11
O consider o carte foarte bine gândită, bine conceputa, scrisa pe înțelesul tuturor și interesanta. Conține informații suficiente pentru cei care doresc sa se apuce sa prepare aceasta bautură.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

3 din 3 de rezultate

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one