True to the Land: A History of Food in Australia

True to the Land: A History of Food in Australia - Paul Van Reyk

True to the Land: A History of Food in Australia

Van Reyk, Paul: - Paul van Reyk is a food writer living in Sydney, Australia. He is a regular presenter at the Symposium of Australian Gastronomy.
Citeste mai mult

transport gratuit

187.00Lei

187.00Lei

Primesti 187 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Livrare in 2-4 saptamani

Descrierea produsului

Van Reyk, Paul: - Paul van Reyk is a food writer living in Sydney, Australia. He is a regular presenter at the Symposium of Australian Gastronomy.
Citeste mai mult

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Istoricul tau de navigare

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one