Card cadou

Promotiile lunii octombrie

Bine ai venit la rafturile cu promoţiile lunii octombrie!

La noi cărţile sunt celebrate, iar fiecare lună are sărbătoritele ei. Preţurile mici şi promoţiile speciale fac parte din ritualul festiv. Găseşti carţi la reducere de la editurile tale preferate, cărţi cadou, precum şi oferta 2+1 gratis. Excepţie de la promoţiile lunii: cele mai recente apariţii editoriale.

Litera

2+1 gratis

Cu un portofoliu impresionant şi o gamă variată de cărţi, Litera propune publicului titluri care acoperă toate domeniile de ficţiune şi nonficţiune: cărţi pentru copii, serii de autor, cărţi de gastronomie, etc. În plus toată luna octombrie ai 2+1 GRATUIT la toată oferta editurii cu excepţia titlurilor din colecţia Litera Educaţional şi a precomenzilor.

Vezi promoţia

Curtea Veche

25% reducere

Titlurile Curtea Veche sunt grupate în aproape 60 de colecţii, cu exclusivitate pentru publicarea în România a cărţilor renumitului bucătar britanic Jamie Oliver, dar şi a unor autori precum Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman, ale căror carţi au fost vandute în milioane de exemplare.

Vezi promoţia

Nemira

20% reducere

Cele mai bune selecţii de literatură Science Fiction, Fantasy, Horror, Poliţistă şi nu numai te aşteptă în oferta editurii Nemira cu reduceri de minumum 20%. Excepţie fac noutăţile şi cărţile disponibile cu precomandă. Comandă acum!

Vezi promoţia

Humanitas Fiction

20% reducere

Humanitas Fiction reuneşte în colecţiile sale (Raftul Denisei, Cocktail, Thriller & Mystery, Poezia) clasici ai literaturii universale şi elita autorilor străini contemporani. În luna octombrie, toate titlurile din această colecţie sunt în promoţia 20% reducere.

Vezi promoţia

Humanitas

20% reducere

20% reducere valabilă în luna octombrie la selecţia de titluri de la editura Humanitas. 50 de titluri la promoţie.

Vezi promoţia

Philobia

20% reducere

Cărţile PHILOBIA se adresează cititorilor interesaţi în primul rând de evoluţia pe plan personal, de sănătatea minţii şi a corpului, de psihologie practică şi aplicată, de creşterea copiilor, dar şi de alte subiecte ce îi pot ajuta să se dezvolte pe multiple planuri.

Vezi promoţia

Carte Engleză

15% reducere

În luna octombrie ai -15% la peste 250.000 de titluri în limba engleză. Descoperă acum noutăţile şi cele mai apreciate cărţi în limba engleza. Reducerea se aplică doar titlurilor selecţionate.

Vezi promoţia

Carte Engleză

25% la lichidări

Explorează colecţia titlurilor în engleză cu livrare direct din stoc. Cărti cu preţuri începând de la 10 lei şi titluri cu reducere de 25%. Brush up your English cu autori contemporani, clasici, cărţi pentru copii şi adolescenţi.

Vezi promoţia

Publisol

20% reducere

20% reducere la toate tilturile editurii PUBLISOL în luna octombrie pe www.libris.ro. Răsfoieşte oferta editurii şi comandă cărţile preferate.

Vezi promoţia

Gama

20% reducere

Una dintre cele mai importante edituri dedicate cărţilor pentru copii, cu un portofoliu bogat în zona de educaţie, Gama pune la dispoziţia celor interesaţi întreaga ofertă a materialelor Montessori, cărţi de joc educative, poveşti, cărţi de colorat etc.

Vezi promoţia

Noi suntem despre cărţi şi la fel este şi Newsletter-ul nostru

Abonează-te pentru a afla rapid care sunt promoţiile zilei, noutăţile şi recomandările noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one