Promotiile din luna septembrie

Bine ai venit la rafturile cu promoţiile din luna septembrie!

La noi cărţile sunt celebrate, iar fiecare lună are sărbătoritele ei. Găseşti carţi la reducere de la editurile tale preferate. Excepţie de la promoţiile lunii: cele mai recente apariţii editoriale. Reducerile afişate sunt aplicate preţului recomandat de către furnizor pentru vânzarea produsului.

Litera

25% reducere

Cu un portofoliu impresionant şi o gamă variată de cărţi, Litera propune publicului titluri care acoperă toate domeniile de ficţiune şi nonficţiune: cărţi pentru copii, serii de autor, cărţi de gastronomie, etc. În plus toată luna septembrie ai 25% reducere la toată oferta editurii cu excepţia titlurilor din colecţia Litera Educaţional.

Vezi promoţia

Curtea Veche

25% reducere

Titlurile Curtea Veche sunt grupate în aproape 60 de colecţii, cu exclusivitate pentru publicarea în România a cărţilor renumitului bucătar britanic Jamie Oliver, dar şi a unor autori precum Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman, ale căror carţi au fost vandute în milioane de exemplare.

Vezi promoţia

Humanitas

20% reducere

20% reducere valabilă în luna septembrie la selecţia de titluri de la editura Humanitas. 100 de titluri la promoţie.

Vezi promoţia

Rucsacuri si Ghiozdane

15% reducere

Descoperă la început de toamnă oferta noastră de rucsacuri şi ghiozdane, luna aceasta cu o reducere de 15%. Începe şcoala ca la carte sau completează-ţi ţinuta cu rucsacul potrivit!

Vezi promoţia

Rechizite

15% reducere

Descoperă oferta noastră de rechizite, luna aceasta cu o reducere de 15%. Începe şcoala ca la carte şi alege-ţi accesoriile potrivite!

Vezi promoţia

Carte Engleză

30%, Best Deals

Explorează colecţia titlurilor în engleză cu livrare direct din stoc. Cărti cu preţuri începând de la 10 lei şi titluri cu reducere de 30%. Brush up your English cu autori contemporani, clasici, cărţi pentru copii şi adolescenţi.

Vezi promoţia

Manga

10%-15% reducere

Eşti fan Manga? Găseşte cele mai recente apariţii şi bucură-te de -10% la colecţia pregătită cu grijă de LIBrarii noştri! Eroii din Demon Slayer, Jujutsu Kaisen, Attack On Titan, Tokyo Ghoul, My Hero Academia, Naruto şi mulţi alţii, te aşteaptă cu nerăbdare în benzile desenate japoneze. Colecţionează aventurile eroilor tăi preferaţi!

Vezi promoţia

Penguin Books

20% reducere

Penguin Random House este una dintre cele mai cunoscute şi respectate edituri din lume. În luna august şi-a pregătit rafturile doar pentru tine cu -20% reducere! Vei fi tentat cu ediţii de colecţie, clasici ai literaturii universale, comori contemporane, cărţi de poveşti pentru cei mici şi multe alte titluri alese cu grijă pentru tine.

Vezi promoţia

Erc Press

30% reducere

30% reducere la toate tilturile editurii ERC PRESS în luna septembrie pe www.libris.ro. Răsfoieşte oferta editurii şi comandă cărţile preferate.

Vezi promoţia

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one