Primul meu dictionar de stiinta ilustrat

De (autor): Sarah Khan , Lisa Jane Gillespie

0
(0 review-uri)
Primul meu dictionar de stiinta ilustrat - Sarah Khan, Lisa Jane Gillespie

Primul meu dictionar de stiinta ilustrat

De (autor): Sarah Khan , Lisa Jane Gillespie

0
(0 review-uri)
     Primul meu dictionar de stiinta ilustrat explica direct si simplu tot ce le trebuie copiilor si parintilor pentru a intelege stiinta la nivel gimnazial. Aceasta carte ajuta la creearea unor baze solide pentru cunoastere si succes in domeniul stiintei. Cititorii pot descoperi rapid explicatii sau pot sa parcurga pe indelete fiecare subiect ca sa acumuleze cunostinte pas cu pas.
    - Definitii clare a peste 700 de termeni si concepte-cheie
    - Sute de exemple si ilustratii utile
    - Linkuri catre cele mai bune site-uri despre stiinta pe care le ofera internetul
     
    Fragment:
 
      “Mirosul
    Mirosul reprezinta perceperea aromelor substantelor chimice emise de un anumit lucru. Aromele patrund in corpul unui animal de obicei prin nasul acestuia. Animalele isi folosesc mirosul pentru a adulmeca hrana, pentru a-si identifica prietenii si familia si a-i avertiza in privinta unui pericol. 
        Ursii au cel mai dezvoltat simt al mirosului dintre toate animalele - de peste 9000 de ori mai dezvoltat decat al omului. 
        Un sarpe detecteaza mirosul prin limba scuturand-o usor. 
 
        Auzul
    Auzul reprezinta perceperea vibratiilor, numite unde sonore, din aer. Acesta ajuta animalele sa detecteze mesaje de la alte animale. Atunci cand undele sonore patrund in corpul unui animal se transforma in vibratii, care actioneaza asupra receptorilor. Nervii preiau mesajele de la receptori si le transmit la creier 
        Greierii aud cu ajutorul picioorelor - o suprafata subtire, mai jos de genunchi, vibreaza cand intra in contact cu undele sonore.
 
        Gustul
    Gustul este simtul care detecteaza aroma unei substante. Animalele gusta folosindu-si gura si limba; altele, precum fluturii, isi folosesc picioarele. Limbile oamenilor sunt acoperite cu mici denivelari denumite papile gustative, care trimit mesaje catre creier in legatura cu gustul pe care il are un anumit lucru. 
    In timp ce o persoana mesteca, mancarea elibereaza substante chimice care ajung si in nas. Impreuna, papilele gustative si receptorii din nas detecteaza aroma mancarii. De aceea este greu sa simti gustul atunci cand ai nasul infundat. 
    Gustul ajuta animalul sa stie daca un lucru este sau nu comestibil. Mancarea putrezita si lucrurile otravitoare au un gust oribil, asadar animalele evita sa le manance. 
            Orice pradator care incearca sa inghita aceasta broasca sageata otravitoare o va scuipa, deoorece gustul este respingator.”
Citește mai mult

-5%

PRP: 32.00 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

30.40Lei

30.40Lei

32.00 Lei

Primești 30 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Indisponibil

Descrierea produsului

     Primul meu dictionar de stiinta ilustrat explica direct si simplu tot ce le trebuie copiilor si parintilor pentru a intelege stiinta la nivel gimnazial. Aceasta carte ajuta la creearea unor baze solide pentru cunoastere si succes in domeniul stiintei. Cititorii pot descoperi rapid explicatii sau pot sa parcurga pe indelete fiecare subiect ca sa acumuleze cunostinte pas cu pas.
    - Definitii clare a peste 700 de termeni si concepte-cheie
    - Sute de exemple si ilustratii utile
    - Linkuri catre cele mai bune site-uri despre stiinta pe care le ofera internetul
     
    Fragment:
 
      “Mirosul
    Mirosul reprezinta perceperea aromelor substantelor chimice emise de un anumit lucru. Aromele patrund in corpul unui animal de obicei prin nasul acestuia. Animalele isi folosesc mirosul pentru a adulmeca hrana, pentru a-si identifica prietenii si familia si a-i avertiza in privinta unui pericol. 
        Ursii au cel mai dezvoltat simt al mirosului dintre toate animalele - de peste 9000 de ori mai dezvoltat decat al omului. 
        Un sarpe detecteaza mirosul prin limba scuturand-o usor. 
 
        Auzul
    Auzul reprezinta perceperea vibratiilor, numite unde sonore, din aer. Acesta ajuta animalele sa detecteze mesaje de la alte animale. Atunci cand undele sonore patrund in corpul unui animal se transforma in vibratii, care actioneaza asupra receptorilor. Nervii preiau mesajele de la receptori si le transmit la creier 
        Greierii aud cu ajutorul picioorelor - o suprafata subtire, mai jos de genunchi, vibreaza cand intra in contact cu undele sonore.
 
        Gustul
    Gustul este simtul care detecteaza aroma unei substante. Animalele gusta folosindu-si gura si limba; altele, precum fluturii, isi folosesc picioarele. Limbile oamenilor sunt acoperite cu mici denivelari denumite papile gustative, care trimit mesaje catre creier in legatura cu gustul pe care il are un anumit lucru. 
    In timp ce o persoana mesteca, mancarea elibereaza substante chimice care ajung si in nas. Impreuna, papilele gustative si receptorii din nas detecteaza aroma mancarii. De aceea este greu sa simti gustul atunci cand ai nasul infundat. 
    Gustul ajuta animalul sa stie daca un lucru este sau nu comestibil. Mancarea putrezita si lucrurile otravitoare au un gust oribil, asadar animalele evita sa le manance. 
            Orice pradator care incearca sa inghita aceasta broasca sageata otravitoare o va scuipa, deoorece gustul este respingator.”
Citește mai mult

Detaliile produsului

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo