Pachet Lexi B. Newman

De (autor): Lexi B. Newman

0
(0 review-uri)
Pachet Lexi B. Newman - Lexi B. Newman

Pachet Lexi B. Newman

De (autor): Lexi B. Newman

0
(0 review-uri)
Pachetul Erosul damnatului este format din noua romane pline de erotism semnate Lexi B. Newman:
 
Insula delincventilor, volumul 1: Inceputul (384 pagini)
KJ Collins e trimisa la centru de reeducare de catre mama sa, in speranta ca aceasta va deveni acea fata ascultatoare pe care si-o doreste. Insa J.R.S. Maui nu e nici pe departe un centru normal pentru adolescenti problematici, situat pe o insula a paradisului din Hawaii. De indata ce KJ trece pragul institutiei, lucruri ciudate incep sa se intample. Il cunoaste pe Drake Monroe, un baiat cu sange latin, un veteran al locului, care seamana mai mult cu un centru de detentie. Inca de la inceput, KJ se simte atrasa de el, in ciuda avertismentelor primite din partea celor care ajung sa o inconjoare. Dar nimic nu e ceea ce pare a fi. Mai ales cand in peisaj apare Mason Alrick, un paznic al locului, care sadeste in sinea lui KJ o samanta a indoielii si care incearca din ce in ce mai mult sa o indeparteze de baiatul latino-american. Odata cu sinuciderea subita a colegei de camera, KJ intra in conflict direct cu cei doi si noi secrete ies la iveala, secrete sumbre, afland in cele din urma ca relatia dintre Alrick si Monroe trece dincolo de portile institutiei in care sunt inchisi si ca unul dintre ei nu e nici pe departe atat de inocent. KJ ajunge in momentul in care nu stie in cine sa aiba incredere. Alrick sau Monroe?
 
Insula delincventilor, volumul 2: Intoarcerea (304 pagini)
KJ Collins face tot posibilul sa se intoarca in J.R.S. Maui, desi se presupune ca e o persoana libera. De indata ce ajunge din nou in incinta institutiei, dupa o luna si jumatate, toate planurile ei de a incheia socotelile cu cei care au chinuit-o psihic, se dau instantaneu peste cap. Afla ca lucrurile s-au schimbat intre timp si ca cel care a aparat-o si de care s-a indragostit, nu mai e aceeasi persoana pe care a lasat-o in urma. Dar, din fericire pentru KJ, un nou ajutor isi face aparitia chiar cand avea cea mai mare nevoie. Miles Brown se dovedeste a fi mai folositor decat spera ea, desi paznicul de doar douazeci de ani are propriile secrete si planuri. Cei doi incearca sa-l detroneze pe cel care conduce locul din umbra Consiliului si care ii manipuleaza pe toti ca un papusar iscusit, folosindu-se de fricile si dependentele lor. Va reusi oare KJ sa ascunda de el cea mai mare slabiciune pe care o poate avea sau va ajunge si ea un nume pe lista lui neagra?
 
Insula delincventilor, volumul 3: Renasterea (384 pagini)
Drake Monroe e torturat de fantasmele trecutului. Desi incearca sa le dea uitarii, internandu-se de buna voie in Sanatoriul Kula, acestea devin din ce in ce mai greu de indurat si controlat. Coplesit de vinovatie si de sentimentele pe care nu a reusit niciodata sa si le reprime, Holly Alrick e tot mai prezenta in gandurile sale, cu toate ca au trecut opt ani de cand prima lui poveste de iubire s-a sfarsit dezastruos. Insa, cand se asteapta mai putin, in viata lui apare Charlie, o veche pacienta a sanatoriului, care ii aminteste constant de faptul ca oricine merita o a doua sansa. Cu toate ca aceasta tine amintirea lui Holly constant vie, reuseste sa lege un soi de prietenie cu ea, inainte de a afla ca, atat roscata, cat si institutia, ascund lucruri vitale pentru sanatatea lui mintala. Insa Charlie nu e singura fantasma care prinde subit viata, dandu-i lumea peste cap. Cei vinovati de cosmarurile nesfarsite ale lui Drake revin cu forta in viata lui, amenintandu-i pana si ultimul strop de fericire si rabdare. Va fi Drake in stare sa-si protejeze femeia iubita de violenta celor pe care ii numeste „prieteni”, un lucru pe care nu a reusit sa-l faca in trecut, sau istoria se va repeta?
 
Adevarata victorie e dupa meci, volumul 1 din seria Meciurile dragostei (544 pagini)
Alice WhiteHall – inlocuitoarea decanului – intampina dificultati cu un student inca din prima seara petrecuta in campusul Universitatii Columbia, fortand-o pe aceasta sa-si intre in drepturi si sa ameninte cu desfiintarea Fratiei Kappa Sigma, din care face parte si Roman Hunter. Doar ca atractia dintre cei doi, care se face simtita inca din prima clipa si vine ca o palma dura peste fetele lor, e mult mai greu de ignorat decat vor ei sa accepte, aducandu-i pe acestia in situatii tensionate si facandu-i sa se comporte copilareste pana in momentul in care sunt amandoi capabili sa marturiseasca ceea ce simt. Echipa Little Lions, sponsorizata de insasi echipa Lions, este totul pentru Roman Hunter, student in ultimul an, care vine tocmai din Washington pentru a pune mana pe contractul cu echipa preferata, pus la bataie pentru finala campionatului universitar de fotbal american. Insa aparitia lui Alice in viata lui il face sa inteleaga ca victoria nu tine neaparat de castigarea campionatului si a contractului. Adevarata victorie de dupa meci e intotdeauna mai dulce.
 
Ultima sansa la victorie, volumul 2 din seria Meciurile dragostei (368 pagini)
Lui Garret Nova i-a placut mereu sa isi ascunda adevaratele sentimente si probleme, chiar si de cel mai bun prieten al sau, Roman. Mereu glumet si pus pe sotii, tine departe de ochii lumii neintelegerile sale cu propriul tata, cat si frustrarile interioare cu care se confrunta, legate in special de contractul cu echipa favorita de fotbal american. In viata lui apare Melody Blaze, acel gen de fata de care s-a ferit intotdeauna. Aparent superficiala, intepata si surprinzator de aventuriera, ii intoarce lui Garret lumea cu susul in jos, transformandu-l rapid intr-o bomba emotionala care nu-si mai intelege propriile sentimente. Totodata, il ajuta sa-si atinga scopul, acela de a pune mana pe contractul valoros care e la un pas sa-i alunece printre degete. Sa fie asta ultima lui sansa la victorie?
 
Drumul spre victorie, volumul 3 din seria Meciurile dragostei (368 pagini)
Wes Hunter, fratele mai mic al lui Roman, se transfera la Universitatea Columbia cu visul de a ajunge candva un jucator profesionist de baschet, ignorand cu vehementa dorinta tatalui sau de a-si continua studiile la Yale. Lasand totul in urma lui, primeste un loc in echipa de baschet a universitatii si totodata o cunoaste pe vestita Stacie Castellano, o tocilara secretoasa care il scoate usor din minti si care ascunde mult mai multe lucruri decat se asteapta el. Pe langa inteligenta nebanuita, Stacie se dovedeste a fi experta in santaj si o buna negociatoare, dar totodata si neasteptat de tematoare. Intentiile lui Wes in privinta ei ajung din prima clipa sa fie puse sub lupa indoielii, dar cu toate ca e blocata intr-o relatie toxica ce il face pe Wes sa vrea sa bata in retragere, ambii hotarasc sa riste in numele iubirii. Meciurile dragostei nu este despre cum joci in sport. Este despre cum joci in dragoste. Si intotdeauna iesi victorios!
 
Pe partea gresita a raiului (432 pagini)
Haven traia cu impresia ca, datorita defectelor sale, niciun baiat nu o sa cuteze sa se apropie de ea. Daca pana in urma cu doi ani se putea considera o fata suficient de draguta si atractiva, dupa incidentul care lasa urme adanci atat fizic, cat si psihic, Haven nu mai e atat de sigura ca o sa gaseasca vreodata fericirea. O noapte petrecuta in clubul in care lucreaza, i-l scoate in cale pe Dwight Hudgens, barbatul cu standardele cele mai inalte, care se dovedeste a cauta perfectiunea intr-o femeie. Si, desi Haven nu se apropie nici pe departe de idealul lui de femeie, atat datorita defectelor sale, cat si a comportamentului de fata de suburbie, cei doi sfarsesc casatoriti in aceeasi seara din care, ambii fiind sub influenta alcoolului, niciunul nu mai tine minte nimic.

Chandler. Decadenta (400 pagini)
Chloe incearca sa nu se gandeasca prea mult la ce s-a intamplat vara trecuta si chiar se pricepe de minune sa se comporte de parca, intr-adevar, nu s-a intamplat nimic. Pentru ea, absolvirea liceului e principalul scop pe care trebuie sa se concentreze, desi scoala nu mai e atat de importanta. In ciuda faptului ca invata la unul dintre cele mai extravagante licee private din Massachusetts, orice alt lucru e o adevarata distragere. Dar cand Aaron Chandler se intoarce in campus pentru a-si relua postul de profesor de sport, intreaga ei atentie se indreapta spre el. Tanarul de doar douazeci si sase de ani o invaluie pe aceasta cu atentie si o impinge, totodata, intr-o directie in care niciunul dintre ei n-a mai fost.

 Karamel (400 pagini)
„Cand a intalnit-o, nu se astepta sa-i intoarca lumea pe dos. Nu se astepta sa ajunga in punctul in care sa-si riste viata si cariera pentru ea, sa-si incalce principiile si sa se aprinda instantaneu dupa cea mai nepotrivita persoana din jurul lui. Insa din momentul in care Kitty calca in viata lui, cu bocancii celei mai neascultatoare persoane din Detroit, ajunge sa faca lucruri pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata, lucruri care il conduc cat mai aproape de pierzanie. In ciuda situatiilor tensionate si a placerii ei vinovate de a o sterge chiar de sub nasul celui care ar trebui sa o supravegheze si sa o imblanzeasca, James Day – fost agent la divizia Narcotice – dezvolta un simt ascutit al protectiei fata de ea. Tensiunea dintre ei se accentueaza cand o noua problema incepe sa planeze deasupra lui Kitty; un pion din trecutul ei tumultos, pe care si-ar fi dorit sa-l lase in urma, incepe sa-i dea tarcoale si sa-i ameninte siguranta. Nebunul de pe tabla ei de sah, care a primit-o in casa lui atunci cand avea cea mai mare nevoie, intervine pentru a-si cere tributul. Va fi Kitty capabila sa muste mana care a hranit-o sau o sa-l tradeze pe cel care o face sa se simta din nou vie si protejata?”
Citeste mai mult

transport gratuit

351.00Lei

351.00Lei

Primesti 351 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

Pachetul Erosul damnatului este format din noua romane pline de erotism semnate Lexi B. Newman:
 
Insula delincventilor, volumul 1: Inceputul (384 pagini)
KJ Collins e trimisa la centru de reeducare de catre mama sa, in speranta ca aceasta va deveni acea fata ascultatoare pe care si-o doreste. Insa J.R.S. Maui nu e nici pe departe un centru normal pentru adolescenti problematici, situat pe o insula a paradisului din Hawaii. De indata ce KJ trece pragul institutiei, lucruri ciudate incep sa se intample. Il cunoaste pe Drake Monroe, un baiat cu sange latin, un veteran al locului, care seamana mai mult cu un centru de detentie. Inca de la inceput, KJ se simte atrasa de el, in ciuda avertismentelor primite din partea celor care ajung sa o inconjoare. Dar nimic nu e ceea ce pare a fi. Mai ales cand in peisaj apare Mason Alrick, un paznic al locului, care sadeste in sinea lui KJ o samanta a indoielii si care incearca din ce in ce mai mult sa o indeparteze de baiatul latino-american. Odata cu sinuciderea subita a colegei de camera, KJ intra in conflict direct cu cei doi si noi secrete ies la iveala, secrete sumbre, afland in cele din urma ca relatia dintre Alrick si Monroe trece dincolo de portile institutiei in care sunt inchisi si ca unul dintre ei nu e nici pe departe atat de inocent. KJ ajunge in momentul in care nu stie in cine sa aiba incredere. Alrick sau Monroe?
 
Insula delincventilor, volumul 2: Intoarcerea (304 pagini)
KJ Collins face tot posibilul sa se intoarca in J.R.S. Maui, desi se presupune ca e o persoana libera. De indata ce ajunge din nou in incinta institutiei, dupa o luna si jumatate, toate planurile ei de a incheia socotelile cu cei care au chinuit-o psihic, se dau instantaneu peste cap. Afla ca lucrurile s-au schimbat intre timp si ca cel care a aparat-o si de care s-a indragostit, nu mai e aceeasi persoana pe care a lasat-o in urma. Dar, din fericire pentru KJ, un nou ajutor isi face aparitia chiar cand avea cea mai mare nevoie. Miles Brown se dovedeste a fi mai folositor decat spera ea, desi paznicul de doar douazeci de ani are propriile secrete si planuri. Cei doi incearca sa-l detroneze pe cel care conduce locul din umbra Consiliului si care ii manipuleaza pe toti ca un papusar iscusit, folosindu-se de fricile si dependentele lor. Va reusi oare KJ sa ascunda de el cea mai mare slabiciune pe care o poate avea sau va ajunge si ea un nume pe lista lui neagra?
 
Insula delincventilor, volumul 3: Renasterea (384 pagini)
Drake Monroe e torturat de fantasmele trecutului. Desi incearca sa le dea uitarii, internandu-se de buna voie in Sanatoriul Kula, acestea devin din ce in ce mai greu de indurat si controlat. Coplesit de vinovatie si de sentimentele pe care nu a reusit niciodata sa si le reprime, Holly Alrick e tot mai prezenta in gandurile sale, cu toate ca au trecut opt ani de cand prima lui poveste de iubire s-a sfarsit dezastruos. Insa, cand se asteapta mai putin, in viata lui apare Charlie, o veche pacienta a sanatoriului, care ii aminteste constant de faptul ca oricine merita o a doua sansa. Cu toate ca aceasta tine amintirea lui Holly constant vie, reuseste sa lege un soi de prietenie cu ea, inainte de a afla ca, atat roscata, cat si institutia, ascund lucruri vitale pentru sanatatea lui mintala. Insa Charlie nu e singura fantasma care prinde subit viata, dandu-i lumea peste cap. Cei vinovati de cosmarurile nesfarsite ale lui Drake revin cu forta in viata lui, amenintandu-i pana si ultimul strop de fericire si rabdare. Va fi Drake in stare sa-si protejeze femeia iubita de violenta celor pe care ii numeste „prieteni”, un lucru pe care nu a reusit sa-l faca in trecut, sau istoria se va repeta?
 
Adevarata victorie e dupa meci, volumul 1 din seria Meciurile dragostei (544 pagini)
Alice WhiteHall – inlocuitoarea decanului – intampina dificultati cu un student inca din prima seara petrecuta in campusul Universitatii Columbia, fortand-o pe aceasta sa-si intre in drepturi si sa ameninte cu desfiintarea Fratiei Kappa Sigma, din care face parte si Roman Hunter. Doar ca atractia dintre cei doi, care se face simtita inca din prima clipa si vine ca o palma dura peste fetele lor, e mult mai greu de ignorat decat vor ei sa accepte, aducandu-i pe acestia in situatii tensionate si facandu-i sa se comporte copilareste pana in momentul in care sunt amandoi capabili sa marturiseasca ceea ce simt. Echipa Little Lions, sponsorizata de insasi echipa Lions, este totul pentru Roman Hunter, student in ultimul an, care vine tocmai din Washington pentru a pune mana pe contractul cu echipa preferata, pus la bataie pentru finala campionatului universitar de fotbal american. Insa aparitia lui Alice in viata lui il face sa inteleaga ca victoria nu tine neaparat de castigarea campionatului si a contractului. Adevarata victorie de dupa meci e intotdeauna mai dulce.
 
Ultima sansa la victorie, volumul 2 din seria Meciurile dragostei (368 pagini)
Lui Garret Nova i-a placut mereu sa isi ascunda adevaratele sentimente si probleme, chiar si de cel mai bun prieten al sau, Roman. Mereu glumet si pus pe sotii, tine departe de ochii lumii neintelegerile sale cu propriul tata, cat si frustrarile interioare cu care se confrunta, legate in special de contractul cu echipa favorita de fotbal american. In viata lui apare Melody Blaze, acel gen de fata de care s-a ferit intotdeauna. Aparent superficiala, intepata si surprinzator de aventuriera, ii intoarce lui Garret lumea cu susul in jos, transformandu-l rapid intr-o bomba emotionala care nu-si mai intelege propriile sentimente. Totodata, il ajuta sa-si atinga scopul, acela de a pune mana pe contractul valoros care e la un pas sa-i alunece printre degete. Sa fie asta ultima lui sansa la victorie?
 
Drumul spre victorie, volumul 3 din seria Meciurile dragostei (368 pagini)
Wes Hunter, fratele mai mic al lui Roman, se transfera la Universitatea Columbia cu visul de a ajunge candva un jucator profesionist de baschet, ignorand cu vehementa dorinta tatalui sau de a-si continua studiile la Yale. Lasand totul in urma lui, primeste un loc in echipa de baschet a universitatii si totodata o cunoaste pe vestita Stacie Castellano, o tocilara secretoasa care il scoate usor din minti si care ascunde mult mai multe lucruri decat se asteapta el. Pe langa inteligenta nebanuita, Stacie se dovedeste a fi experta in santaj si o buna negociatoare, dar totodata si neasteptat de tematoare. Intentiile lui Wes in privinta ei ajung din prima clipa sa fie puse sub lupa indoielii, dar cu toate ca e blocata intr-o relatie toxica ce il face pe Wes sa vrea sa bata in retragere, ambii hotarasc sa riste in numele iubirii. Meciurile dragostei nu este despre cum joci in sport. Este despre cum joci in dragoste. Si intotdeauna iesi victorios!
 
Pe partea gresita a raiului (432 pagini)
Haven traia cu impresia ca, datorita defectelor sale, niciun baiat nu o sa cuteze sa se apropie de ea. Daca pana in urma cu doi ani se putea considera o fata suficient de draguta si atractiva, dupa incidentul care lasa urme adanci atat fizic, cat si psihic, Haven nu mai e atat de sigura ca o sa gaseasca vreodata fericirea. O noapte petrecuta in clubul in care lucreaza, i-l scoate in cale pe Dwight Hudgens, barbatul cu standardele cele mai inalte, care se dovedeste a cauta perfectiunea intr-o femeie. Si, desi Haven nu se apropie nici pe departe de idealul lui de femeie, atat datorita defectelor sale, cat si a comportamentului de fata de suburbie, cei doi sfarsesc casatoriti in aceeasi seara din care, ambii fiind sub influenta alcoolului, niciunul nu mai tine minte nimic.

Chandler. Decadenta (400 pagini)
Chloe incearca sa nu se gandeasca prea mult la ce s-a intamplat vara trecuta si chiar se pricepe de minune sa se comporte de parca, intr-adevar, nu s-a intamplat nimic. Pentru ea, absolvirea liceului e principalul scop pe care trebuie sa se concentreze, desi scoala nu mai e atat de importanta. In ciuda faptului ca invata la unul dintre cele mai extravagante licee private din Massachusetts, orice alt lucru e o adevarata distragere. Dar cand Aaron Chandler se intoarce in campus pentru a-si relua postul de profesor de sport, intreaga ei atentie se indreapta spre el. Tanarul de doar douazeci si sase de ani o invaluie pe aceasta cu atentie si o impinge, totodata, intr-o directie in care niciunul dintre ei n-a mai fost.

 Karamel (400 pagini)
„Cand a intalnit-o, nu se astepta sa-i intoarca lumea pe dos. Nu se astepta sa ajunga in punctul in care sa-si riste viata si cariera pentru ea, sa-si incalce principiile si sa se aprinda instantaneu dupa cea mai nepotrivita persoana din jurul lui. Insa din momentul in care Kitty calca in viata lui, cu bocancii celei mai neascultatoare persoane din Detroit, ajunge sa faca lucruri pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata, lucruri care il conduc cat mai aproape de pierzanie. In ciuda situatiilor tensionate si a placerii ei vinovate de a o sterge chiar de sub nasul celui care ar trebui sa o supravegheze si sa o imblanzeasca, James Day – fost agent la divizia Narcotice – dezvolta un simt ascutit al protectiei fata de ea. Tensiunea dintre ei se accentueaza cand o noua problema incepe sa planeze deasupra lui Kitty; un pion din trecutul ei tumultos, pe care si-ar fi dorit sa-l lase in urma, incepe sa-i dea tarcoale si sa-i ameninte siguranta. Nebunul de pe tabla ei de sah, care a primit-o in casa lui atunci cand avea cea mai mare nevoie, intervine pentru a-si cere tributul. Va fi Kitty capabila sa muste mana care a hranit-o sau o sa-l tradeze pe cel care o face sa se simta din nou vie si protejata?”
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one