La sanius de colorat

La sanius de colorat
Rasfoieste

La sanius de colorat

Contine teme variate, contururi clare pentru a-i ajuta pe copiii de 3-5 ani sa coloreze usor. Un mod placut de a petrece timpul.
Citeste mai mult

4.99Lei

4.99Lei

Primesti 4 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

Contine teme variate, contururi clare pentru a-i ajuta pe copiii de 3-5 ani sa coloreze usor. Un mod placut de a petrece timpul.
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Rating general al produsului

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
1
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

NEAGU STELIAN - DANUT 17/05/2023 11:47
green icon awesome check Achizitie verificata
Nu am prea multe cuvinte de lauda. Cu exceptia a 2-3 desene, restul sunt destul de complicate pentru un copil de 3 ani. Majoritatea desenelor sunt mici, facute cu linii subtiri si cu multe detalii ceea ce ingreuneaza activitatea de colorat. Pentru varsta de 3 ani, desenul de colorat trebuie sa fie mare, simplu si intuitiv ! Un alt minus este calitatea hartiei din care este confectionata cartea de colorat : foile sunt atat de subtiri incat se pot vedea liniile desenului de pe verso. Fiind atat de subtiri, foile se deterioreaza foarte usor in timpul activitatii de colorat deoarece copiii in general apasa pe creionul de colorat si astfel foaia cedeaza ; nu mai spun de faptul ca atunci cand se coloreaza desenul de pe verso, culorile aplicate de fata foii de lucru se imprima pe fila anterioara celei alfate in uz distrugand munca anterioara a copilului. Daca vrei sa eviti astfel de neplaceri, trebuie sa xerocopiezi desenele pe o foaie de hartie mai groasa, astfel incat copilul sa le poata colora separat fara sa simta toate aceste dezavantaje. Una peste alta, consider ca aceasta carte de colorat este de slaba calitate si neadecvata copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-5 ani.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one