Hungarian Specialties Cookery Book
De (autor): Nelly De Sacellary
This early twentieth-century volume by Sacellary and Fodor aims to acquaint American cooks with Hungarian dishes that can be prepared in their own homes.
-10%
PRP: 73.43 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
66.09Lei
66.09Lei
73.43 LeiPrimesti 66 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
This early twentieth-century volume by Sacellary and Fodor aims to acquaint American cooks with Hungarian dishes that can be prepared in their own homes.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
-
-10%
transport gratuit
Learn to Cook 25 Southern Classics 3 Ways: Traditional, Contemporary, International - Jennifer Brulé
PRP: 336.09 Lei
302.48 Lei
302.48 Lei336.09 Lei
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!