Home Charcuterie: How to Make Your Own Bacon, Sausages, Salami and Other Cured Meats

De (autor): Paul Thomas

Home Charcuterie: How to Make Your Own Bacon, Sausages, Salami and Other Cured Meats - Paul Thomas

Home Charcuterie: How to Make Your Own Bacon, Sausages, Salami and Other Cured Meats

De (autor): Paul Thomas

Thomas, Paul: - Paul Thomas is a Professor of Fine Art at UNSW Art and Design. He is the Director of the Studio for Transdisciplinary Art Research (STAR) and is the instigator the Transdisciplinary Imaging Conference series 2010-2018.
Citește mai mult

transport gratuit

136.00Lei

136.00Lei

Primești 136 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Indisponibil

Descrierea produsului

Thomas, Paul: - Paul Thomas is a Professor of Fine Art at UNSW Art and Design. He is the Director of the Studio for Transdisciplinary Art Research (STAR) and is the instigator the Transdisciplinary Imaging Conference series 2010-2018.
Citește mai mult

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one
Accessibility Logo