Ghid pentru prevenirea cancerului

De (autor): Ian Olver , Fred Stephens

0
(0 review-uri)
Ghid pentru prevenirea cancerului - Ian Olver, Fred Stephens
Rasfoieste

Ghid pentru prevenirea cancerului

De (autor): Ian Olver , Fred Stephens

0
(0 review-uri)
Lucrarea de fata cuprinde informatii medicale utile si usor accesibile publicului larg despre prevenirea cancerului. Toate datele se bazeaza pe cele mai bune dovezi disponibile si au o importanta covarsitoare in zilele noastre. Pentru ca sunt prezentate de specialisti oncologi care au o vasta experienta in cercetarea si tratarea cancerului avansat, cititorii pot fi siguri de acuratetea lor.

Incidenta cancerului este in crestere, dar screeningul populatiei pentru forme mai raspandite permite identificarea din timp a bolii, cand poate fi vindecata. Mai mult, rata mortalitatii a inceput sa scada acolo unde sunt disponibile tratamente mai eficiente.

De asemenea, se cunosc tot mai multe informatii despre cauzele cancerului. Aceasta carte prezinta in mod concis toate problemele-cheie in prevenirea bolii. Publicul larg are acum acces neingradit la date medicale extrem de utile, insotite de schite si diagrame explicative.

Cancerele sunt cauzate de expunerea la diferiti agenti cancerigeni din mediu sau de unele defecte genetice mostenite si pot creste cu viteze diferite. Informatiile sunt prezentate in functie de factorul de risc si de tipul de cancer, permitand cititorului sa parcurga continutul in functie de domeniul de interes.

Fragment din volum:
 
„Este cunoscut faptul ca mancatul nesanatos creste riscul de cancer, iar o dieta sanatoasa poate proteja impotriva acestuia. De exemplu, exista dovezi conform carora un consum crescut de carne procesata poate creste riscul cancerului de colon, in timp ce hrana bogata in fibre alimentare scade riscul acestuia.
Ce anume mancam? Un studiu privind nutritia si nivelul activitatii fizice in randul australienilor a aratat ca, desi trei sferturi dintre acestia au declarat ca mananca legume, mai putin de 7% consuma doza zilnica recomandata, de cinci portii. Persoanele cu cea mai redusa predispozitie sa consume legume sunt adultii tineri (intre 19 si 30 de ani), iar cele avand cea mai mare predispozitie raman copiii intre 4 si 8 ani! „Mananca toate legumele, Billie, si vei creste frumos si puternic!"
Consumul de fructe sta ceva mai bine, cu mai mult de jumatate din populatie consumand cel putin doua portii de fructe in fiecare zi. Barbatii, insa, se afla cu mult in urma femeilor. Dar problema cea mai mare este ca ne luam aproape o treime din energia necesara din consumul de grasimi, ceea ce este considerat prea mult. In continuare, vom examina diferite alimente; dar retineti ca trebuie sa fie un echilibru in ceea ce mancam. Rareori se pune problema in termeni de totul sau nimic, ci este vorba mai degraba despre un consum prea mare din anumite alimente si prea mic din altele. De asemenea, este important sa cunoastem legaturile stabilite intre cancer si produsele alimentare si bauturi. Nu are niciun sens sa discutam daca ceaiul verde se asociaza cu o mica reducere a riscului de cancer, in timp ce ignoram un factor de risc major, cum este consumul de alcool!"
Citește mai mult

-60%

PRP: 19.90 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

7.90Lei

7.90Lei

19.90 Lei

Primești 7 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

In stoc

Livrare

Estimare livrare marti, 2 decembrie - vineri, 5 decembrie

Important icon msg

Acest termen de livrare este estimativ. În cazul perioadelor aglomerate pot apărea întârzieri.

Livrarea produselor din stoc se realizează în decursul a 24-48 de ore (zile lucrătoare) de la plasarea comenzii.

Livrarea cărților în engleză aflate în stocul furnizorilor noștri se realizează în intervalul de 2-4 săptămâni, afișat în pagina de produs. Toate comenzile care conțin un titlu din această categorie vor fi livrate la termenul cel mai îndelungat. În cazul în care dorești împărțirea comenzii, te rugăm să ne contactezi pentru a-ți comunica toate condițiile. Poți găsi aceste informații și în secțiunea Termeni și Condiții.

Descrierea produsului

Lucrarea de fata cuprinde informatii medicale utile si usor accesibile publicului larg despre prevenirea cancerului. Toate datele se bazeaza pe cele mai bune dovezi disponibile si au o importanta covarsitoare in zilele noastre. Pentru ca sunt prezentate de specialisti oncologi care au o vasta experienta in cercetarea si tratarea cancerului avansat, cititorii pot fi siguri de acuratetea lor.

Incidenta cancerului este in crestere, dar screeningul populatiei pentru forme mai raspandite permite identificarea din timp a bolii, cand poate fi vindecata. Mai mult, rata mortalitatii a inceput sa scada acolo unde sunt disponibile tratamente mai eficiente.

De asemenea, se cunosc tot mai multe informatii despre cauzele cancerului. Aceasta carte prezinta in mod concis toate problemele-cheie in prevenirea bolii. Publicul larg are acum acces neingradit la date medicale extrem de utile, insotite de schite si diagrame explicative.

Cancerele sunt cauzate de expunerea la diferiti agenti cancerigeni din mediu sau de unele defecte genetice mostenite si pot creste cu viteze diferite. Informatiile sunt prezentate in functie de factorul de risc si de tipul de cancer, permitand cititorului sa parcurga continutul in functie de domeniul de interes.

Fragment din volum:
 
„Este cunoscut faptul ca mancatul nesanatos creste riscul de cancer, iar o dieta sanatoasa poate proteja impotriva acestuia. De exemplu, exista dovezi conform carora un consum crescut de carne procesata poate creste riscul cancerului de colon, in timp ce hrana bogata in fibre alimentare scade riscul acestuia.
Ce anume mancam? Un studiu privind nutritia si nivelul activitatii fizice in randul australienilor a aratat ca, desi trei sferturi dintre acestia au declarat ca mananca legume, mai putin de 7% consuma doza zilnica recomandata, de cinci portii. Persoanele cu cea mai redusa predispozitie sa consume legume sunt adultii tineri (intre 19 si 30 de ani), iar cele avand cea mai mare predispozitie raman copiii intre 4 si 8 ani! „Mananca toate legumele, Billie, si vei creste frumos si puternic!"
Consumul de fructe sta ceva mai bine, cu mai mult de jumatate din populatie consumand cel putin doua portii de fructe in fiecare zi. Barbatii, insa, se afla cu mult in urma femeilor. Dar problema cea mai mare este ca ne luam aproape o treime din energia necesara din consumul de grasimi, ceea ce este considerat prea mult. In continuare, vom examina diferite alimente; dar retineti ca trebuie sa fie un echilibru in ceea ce mancam. Rareori se pune problema in termeni de totul sau nimic, ci este vorba mai degraba despre un consum prea mare din anumite alimente si prea mic din altele. De asemenea, este important sa cunoastem legaturile stabilite intre cancer si produsele alimentare si bauturi. Nu are niciun sens sa discutam daca ceaiul verde se asociaza cu o mica reducere a riscului de cancer, in timp ce ignoram un factor de risc major, cum este consumul de alcool!"
Citește mai mult

Detaliile produsului

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo