Food Anatomy: The Curious Parts & Pieces of Our Edible World

Food Anatomy: The Curious Parts & Pieces of Our Edible World - Julia Rothman

Food Anatomy: The Curious Parts & Pieces of Our Edible World


Get your recommended daily allowance of facts and fun with Food Anatomy, the third book in Julia Rothman's best-selling Anatomy series. She starts with an illustrated history of food and ends with a global tour of street eats. Along the way, Rothman serves up a hilarious primer on short-order egg lingo and a mouthwatering menu of how people around the planet serve fried potatoes -- and what we dip them in. Award-winning food journalist Rachel Wharton lends her expertise to this light-hearted exploration of everything food that bursts with little-known facts and delightful drawings. Everyday diners and seasoned foodies alike are sure to eat it up.

Also available in this series: Nature Anatomy, Nature Anatomy Notebook, Ocean Anatomy, and Farm Anatomy.

Citeste mai mult

-10%

PRP: 105.09 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

94.58Lei

94.58Lei

105.09 Lei

Primesti 94 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Livrare in 2-4 saptamani

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului


Get your recommended daily allowance of facts and fun with Food Anatomy, the third book in Julia Rothman's best-selling Anatomy series. She starts with an illustrated history of food and ends with a global tour of street eats. Along the way, Rothman serves up a hilarious primer on short-order egg lingo and a mouthwatering menu of how people around the planet serve fried potatoes -- and what we dip them in. Award-winning food journalist Rachel Wharton lends her expertise to this light-hearted exploration of everything food that bursts with little-known facts and delightful drawings. Everyday diners and seasoned foodies alike are sure to eat it up.

Also available in this series: Nature Anatomy, Nature Anatomy Notebook, Ocean Anatomy, and Farm Anatomy.

Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

green icon awesome check Achizitie verificata
Extraordinară cartea. Ilustrații deosebite, vii și realiste. Text la ilustrații, nu mult și încătcat. Trece prin toate tipurile de mâncare, specificități culturale și botanice, sfaturi de cum să gătești anumite mâncăruri sau cum să tai peștele, ustensile de gătit. Se joacă și cu cuvintele și ies expresii englezești savuroase: A Grain of Truth - capitolul despre cereale sau Sweet Tooth - capitolul despre dulciuri. Plus că - pentru cine vrea să își perfecționeze engleza - mustește de terminologie! Recomand de avut în casă!
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one