Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder

De (autor): Christine Baumgarthuber

Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder - Christine Baumgarthuber

Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder

De (autor): Christine Baumgarthuber

Baumgarthuber, Christine: - Christine Baumgarthuber is creator of The Austerity Kitchen, a culinary history blog hosted by New Inquiry, where she also serves as a contributing editor. She lives in Providence, Rhode Island.
Citește mai mult

122.40Lei

122.40Lei

Primești 122 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Livrare in 2-4 saptamani

Descrierea produsului

Baumgarthuber, Christine: - Christine Baumgarthuber is creator of The Austerity Kitchen, a culinary history blog hosted by New Inquiry, where she also serves as a contributing editor. She lives in Providence, Rhode Island.
Citește mai mult

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo