Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder
De (autor): Christine Baumgarthuber
Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder
De (autor): Christine Baumgarthuber
Baumgarthuber, Christine: - Christine Baumgarthuber is creator of The Austerity Kitchen, a culinary history blog hosted by New Inquiry, where she also serves as a contributing editor. She lives in Providence, Rhode Island.
-10%
PRP: 144.67 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
130.20Lei
130.20Lei
144.67 LeiPrimesti 130 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Baumgarthuber, Christine: - Christine Baumgarthuber is creator of The Austerity Kitchen, a culinary history blog hosted by New Inquiry, where she also serves as a contributing editor. She lives in Providence, Rhode Island.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
De acelasi autor
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!