Dieta fara gluten

De (autor): William Davis

0
(0 review-uri)
Dieta fara gluten - William Davis
Rasfoieste

Dieta fara gluten

De (autor): William Davis

0
(0 review-uri)
In cartea sa, Dieta fara gluten, Davis prezinta adevarul legat de graul modern si de rolul istoric al acestuia in dieta oamenilor. Departe de a mai semana cu graul folosit de stramosii nostri in dieta lor, graul modern a fost modificat genetic pentru a permite obtinerea unor productii foarte mari la hectar cu costuri reduse. In consecinta, aceasta cereala candva benefica a fost transformata intr-un ingredient alimentar omniprezent, dar nociv, care determina o crestere mai accentuata a glicemiei din sange decat zaharul de bucatarie consumat gol si care genereaza o dependenta ce declanseaza un cerc vicios al foamei, alimentatiei excesive si oboselii. Dr. Davis explica conexiunea acestui grau modern cu cresterea in greutate si cu acumularea de grasime in cele mai nepotrivite locuri din corp, provocand efecte dintre cele mai nocive asupra starii de sanatate, cum ar fi diabetul, boala cardiaca, dezechilibre neurologice precum boala celiaca, artrita reumatoida si dementa. In sfarsit, dr. Davis prezinta argumente extrem de convingatoare in favoarea eliminarii complete a graului din alimentatie, inclusiv strategii care pot facilita aceasta tranzitie, facand-o sa devina permanenta.
Citește mai mult

30.00Lei

30.00Lei

Primești 30 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Indisponibil

Descrierea produsului

In cartea sa, Dieta fara gluten, Davis prezinta adevarul legat de graul modern si de rolul istoric al acestuia in dieta oamenilor. Departe de a mai semana cu graul folosit de stramosii nostri in dieta lor, graul modern a fost modificat genetic pentru a permite obtinerea unor productii foarte mari la hectar cu costuri reduse. In consecinta, aceasta cereala candva benefica a fost transformata intr-un ingredient alimentar omniprezent, dar nociv, care determina o crestere mai accentuata a glicemiei din sange decat zaharul de bucatarie consumat gol si care genereaza o dependenta ce declanseaza un cerc vicios al foamei, alimentatiei excesive si oboselii. Dr. Davis explica conexiunea acestui grau modern cu cresterea in greutate si cu acumularea de grasime in cele mai nepotrivite locuri din corp, provocand efecte dintre cele mai nocive asupra starii de sanatate, cum ar fi diabetul, boala cardiaca, dezechilibre neurologice precum boala celiaca, artrita reumatoida si dementa. In sfarsit, dr. Davis prezinta argumente extrem de convingatoare in favoarea eliminarii complete a graului din alimentatie, inclusiv strategii care pot facilita aceasta tranzitie, facand-o sa devina permanenta.
Citește mai mult

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X