crima de pe podul garibaldi (carte cu autograf)

crima de pe podul garibaldi (carte cu autograf) - radu tuculescu

crima de pe podul garibaldi (carte cu autograf)

39.95Lei

39.95Lei

Primesti 39 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Citeste mai mult

Detaliile produsului

Rating general al produsului

5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Anghelache Lavinia 31/03/2023 11:02
green icon awesome check Achizitie verificata
"Crima de pe podul Garibaldi" a fost realmente o surpriză plăcută. Mi-au plăcut atât subiectul cât și personajele construite.
Romanul se desfășoară în jurul unei "întâmplări nefericite" și împletește mai multe povești de viață, dar în prim-plan aduce cuplul Martin - Maraia.
"Crima" are "darul" de a aduce împreună tipologii diverse de oameni, insuficient explorate în romanul de față, aceasta fiind axat pe acțiune și pe dezvăluiri.
Personajul principal al romanului consider că este chiar victima "crimei de pe podul Garibaldi", istoria ei personală fiind atât de întortocheată încât în fiecare capitol am avut parte de o mică "surpriză". Am trecut de la a o judeca aspru în prima parte, la compătimire și ciudă totodată, că n-a știut mai mult, că n-a ales căile potrivite, că a păstrat multe taine pentru sine și că și-a ascuns sufletul. Cu siguranță ar fi avut nevoie de niște terapie.
Concluzionând, am de gând să îmi comand și "Femeia de marțipan" a aceluiași autor, fiindcă am înțeles că acolo apare pentru prima dată cuplul de investigatori Martin - Maraia, fiindcă tare mi-a plăcut de ei.
Romanul se citește ușor, e antrenant; pentru cine are timp e simplu de dat gata "dintr-o bucată", însă nu se uită firul narativ și dacă intervine o pauză chiar și de câteva zile (am testat #momlife).
În final, vă las cu un citat menit să ne pună pe toțipe gânduri: "Ce e fericirea? Fiecare dintre noi poate avea o altă definiție pentru fericire. Eu sînt, încă, în căutarea unei definiții care să mi se potrivească. O definiție personală."
Găsiți acest roman, precum și altele scrise de Radu Țuculescu la @editura_polirom .
Ps: a publicat și literatură pentru copii, de care sunt la fel de curioasă.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one