• Carti

Paul Ferrini

Paul Ferrini este fondatorul si editorul revistei Miracles Magazine, autorul a peste 50 de carti spirituale, de iubire, vindecare si iertare, intre care Iubirea fara conditii, un best-seller international. Prin tot ceea ce face (seminarii, conferinte, ateliere), Ferrini a reusit sa ajute mii de oameni sa isi gaseasca pacea interioara si iertarea si sa isi deschida inimile prezentei divine. Cartile lui Paul Ferrini au fost traduse in mai multe limbi si este cunoscut pe plan international ca un "profesor de vindecare emotionala". El detine o diploma in educatie de la Universitatea din Antiohia si o diploma de licenta de la Colegiul Marlboro, unde a studiat literatura, psihologia si religia. Inainte de cariera sa de scriitor si lider spiritual, Ferrini a lucrat in proiecte finantate de Biroul pentru Educatie al Statelor Unite si Institutul National al Educatiei.
Citeste mai mult

Carti

1 - 1 din 40,000 de titluri

Magazin online de carti cu transport gratuit : www.Libris.ro

Sunt peste 40.000 de carti, adica peste 40.000 de posibilitati de a te imbogati, peste 40.000 de sanse de a calatori si tot atatea solutii de a castiga timpul, de a-l opri si de a-l face folositor. Sunt peste 10000 de carti de beletristica, adica tot atatea povesti care sa tina de cald si care sa deschida mintea si visele, fie ca sunt citite de pe foaie, fie ca sunt format eBook sau sunt audiobook-uri. Nu degeaba Borges isi inchipuia paradisul ca o biblioteca. Acestor carti de fictiune se adauga literaturizate 1000 de biografii, jurnale, memorii, intalniri curajoase cu sine. Apoi tot in jocul imaginatiei vin in ordine cartile propriu-zise de voiaj, cu tot cu harti si ghiduri. Urmeaza cartile de si despre arta si artisti de tot felul, apoi cele motivationale, de dezvoltare personala, de spiritualitate si esoterism, adica, pana la urma, tot de arta, dar de arta de a trai. Peste acest etaj avem cartile din domeniile socio-umane, discipline pentru viata de zi cu zi, coboratoare din prima stiinta: filosofia. Apoi vin cartile despre religii, iar la final volumele de stricta specialitate: de afaceri si economie, management, limbi straine.

Te-ar mai putea interesa

Noi suntem despre carti, si la fel este si Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te pentru a afla rapid care sunt promotiile zilei, noutatile si recomandarile noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one
https://www.libris.ro/w1/adm-alex/stoc/cron_calculeaza_stoc?dingdong=whoistheredingdoing https://libris.xbi.ro/adm-alex/stoc/cron_calculeaza_stoc?dingdong=whoistheredingdoing