• Carti

Alec Blenche

Alec Blenche este unul dintre cei mai indragiti autori de carti pentru copii din Romania. Vegetarian, nutritionist raw-vegan si tehnician nutritionist, acesta are studii universitare si postuniversitare atat in Drept cat si in Pedagogie Muzicala. Adept si promotor al unui stil de viata sanatos, Alec Blenche este de parere ca acesta "se bazeaza in primul rand pe iubire si respect. Iubire si respect pentru orice forma de viata care exista pe planeta. Vorbim aici atat de animale si de plante, dar si de oameni. Deci trebuie sa te iubesti si sa te respecti si pe tine." Alec Blenche a organizat si sustinut o serie de prezentari, workshop-uri pe teme de nutritie si alimentatie sanatoasa, precum si tabere de detoxifiere si de gatit hrana vie, pe langa lansarile de carte si intalnirile cu micii cititori. Prima sa carte pentru copii, "Erus si Valea Rabdarii", a aparut in urma unui program de sanatate desfasurat intr-o scoala din Constanta. Aventurile micului Erus si ale prietenului sau, Alpi, un mar care vorbeste, s-au bucurat de un asemenea succes, incat continuarea lor, "Erus si Valea Generozitatii", a venit intr-un mod firesc. Atat copiii, cat si parintii sunt incantati de cartile acestea care vorbesc in fraze simple si convingatoare despre respectul fata de natura si fata de tot ceea ce este viu, despre rabdare, generozitate si iubire. Lumea magica a lui Erus se ravarsa in cea reala, unde parintii sunt incurajati de autor sa fie un exemplu pentru copiii lor, sa ingrijeasca plante, sa prepare mese in familie si sa incurajeze cunoasterea si imbunatatirea personala. Povestile puse pe hartie de Alec Blenche sunt ideale pentru stimularea imaginatiei, a empatiei si a curiozitatii celor mici.
Citeste mai mult

Carti

1 - 1 din 40,000 de titluri

Magazin online de carti cu transport gratuit : www.Libris.ro

Sunt peste 40.000 de carti, adica peste 40.000 de posibilitati de a te imbogati, peste 40.000 de sanse de a calatori si tot atatea solutii de a castiga timpul, de a-l opri si de a-l face folositor. Sunt peste 10000 de carti de beletristica, adica tot atatea povesti care sa tina de cald si care sa deschida mintea si visele, fie ca sunt citite de pe foaie, fie ca sunt format eBook sau sunt audiobook-uri. Nu degeaba Borges isi inchipuia paradisul ca o biblioteca. Acestor carti de fictiune se adauga literaturizate 1000 de biografii, jurnale, memorii, intalniri curajoase cu sine. Apoi tot in jocul imaginatiei vin in ordine cartile propriu-zise de voiaj, cu tot cu harti si ghiduri. Urmeaza cartile de si despre arta si artisti de tot felul, apoi cele motivationale, de dezvoltare personala, de spiritualitate si esoterism, adica, pana la urma, tot de arta, dar de arta de a trai. Peste acest etaj avem cartile din domeniile socio-umane, discipline pentru viata de zi cu zi, coboratoare din prima stiinta: filosofia. Apoi vin cartile despre religii, iar la final volumele de stricta specialitate: de afaceri si economie, management, limbi straine.

Te-ar mai putea interesa

Noi suntem despre carti, si la fel este si Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te pentru a afla rapid care sunt promotiile zilei, noutatile si recomandarile noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one
https://www.libris.ro/w1/adm-alex/stoc/cron_calculeaza_stoc?dingdong=whoistheredingdoing https://libris.xbi.ro/adm-alex/stoc/cron_calculeaza_stoc?dingdong=whoistheredingdoing