Marcovici Anca Georgiana

Membru din 22/09/2015

Aprecieri

Aprecierii review

3

aprecieri

Review-uri

Review Coment

51

de comentarii

Abatia portocalului - Samantha Shannon

Abatia portocalului - Samantha Shannon

O lectură complexă, cu o multitudine de personaje care mai de care mai diferite și misterioase, "Abația portocalului" ne înfățișează un univers fantastic, aflat sub teroarea apariției unui balaur -- Nenumitul -- ce amenință să transforme totul în cenușă!
Acest roman m-a dus cu gândul atât la cărțile lui George R. R. Martin cât și la stilul de scriere al autoarei Sarah J. Maas. Alert, misterios, plin de pericole, cu amenințări ce pândesc din diferite direcții și personaje ce par a fi create special pentru a fascina cititorul.

2021-12-31 09:00:06

0

Limba si literatura romana cls 9 caiet - Alina Hristea

Limba si literatura romana cls 9 caiet - Alina Hristea

Completă și utilă. Cu explicații clare și suficiente probleme cât copilul să poată înțelege cu adevărat lecțiile.

2021-12-18 12:00:12

0

Dragoste in vestul salbatic - Laura Frantz

Dragoste in vestul salbatic - Laura Frantz

O lectură captivantă, o îmbinare de romance și istorie, de probleme rasiale, de răutate și bunătate.
Laura Frantz a oferit cititorului o bucățică de historical romance împletit cu istoria statului Kentucky.
O poveste de dragoste care traversează multe piedici, trece prin încercări neașteptate, pe care o citești cu sufletul la gură.
Povestea lui Morrow și a lui Haină Roșie este o poveste care ți se lipește de suflet!

2021-06-09 04:00:01

0

Vraja corbilor - Margaret Rogerson

Vraja corbilor - Margaret Rogerson

Comparativ cu primul volum al seriei, “Vraja corbilor” mi-a plăcut mult mai mult.
O carte unde suspansul este elementul principal, îți taie respirația pe tot parcursul lecturii. Elementul fantastic, prezent din plin, ne oferă o poveste de neuitat.
Isobel, o pictoriță care reușește să atragă atenția fapturilor fermecate, o demnă reprezentantă a acestui Meșteșug, îi face un portret aparte Prințului Toamnei — Rook. Nici unul dintre ei nu s-ar fi gândit că timpul petrecut împreună pentru a finaliza acest portret va aduce schimbări majore în viața lor.
Cei doi se trezesc pornind împreună într-o călătorie ce are ca scop judecarea lui Isobel pentru afrontul adus lui Rook — faptul că în privirea acestuia a pictat o emoție umană.
Pe parcursul călătoriei, Rook ajunge să îi mărturisească că o iubește; ba mai mult, Isoble constată cu stupoare că atunci când are în față adevărata înfățișare a Prințului Toamnei, nu este deloc înfricoșată de acesta.
Dar, există o Lege Justă care declară că o ființă magică și una umană nu se pot îndrăgosti una de cealaltă. Nu le este permis.
În clipa în care tânăra demonstrează încrederea imensă pe care o are în Rook, spunându-i acestuia numele ei real, pentru toți este evident că iubirea lor profundă încalcă Legea Justă...
Situația se schimbă din acest moment, pericolul pândind mereu în apropiere, fiecare dintre ei riscând să își piardă viața.
O lectură captivantă și alertă; cu personaje puternice, curajoase, capabile de sacrificii imense în numele celor dragi.
Autoarea Margaret Rogerson a reușit să ofere cititorilor săi o lectură deosebită.

2021-03-04 03:00:09

0

Urzeala zorilor. Vol.1 Seria Sange de stele - Elizabeth Lim

Urzeala zorilor. Vol.1 Seria Sange de stele - Elizabeth Lim

O carte ce îmbină basmul cu romanul fantastic modern, oferă cititorului un tărâm deosebit, plin de magie și absolut original. “Urzeala zorilor” reușește să-l facă să viseze chiar și pe cel mai bine ancorat în realitate dintre cititori.
Autoarea Elizabeth Lim este o autoare la început de drum, care a reușit să stârnească interesul iubitorilor genului fantasy cu o poveste plină de aventură și curaj, de pericole neașteptate și capcane ce pândesc din umbră.
O lectură absolut fantastică!

2021-01-19 01:27:52

0

Vraja spinilor - Margaret Rogerson

Vraja spinilor - Margaret Rogerson

O carte a cărei descriere incitantă m-a convins să îi dau o șansă. Nu a fost o lectură rea, dar pe parcurs, povestea și-a pierdut farmecul, a devenit plictisitoare.
O poveste despre vrăjitori și grimoare străvechi, despre invocarea demonilor, despre biblioteci și copiii acestora.
Elizabeth și Nathaniel sunt personajele centrale ale cărții, care, alături de Silas — demonul servitor al lui Nathaniel, fac povestea palpitantă.
Un fantasy thriller care începe în forță și-ți taie respirația! Dar, treptat cartea își pierde forța, autoarea tărăganand acțiunea, ceea ce face cititorul să își piardă interesul.
Nu știu dacă faptul că am abandonat cartea pentru aproape două luni s-a datorat plictiselii din cauza poveștii, stilului autoarei ori a traducerii... habar n-am! Dar pentru mine, o carte fantasy bună este cea care mă ține în priză de la început și până la final.
Finalul volumului de fată stârnește interesul pentru a afla cum se continuă povestea...

2020-12-31 11:38:45

0

Matematica -  Clasele 9-12 - Olimpiade si concursuri scolare - Gheorghe Cainiceanu

Matematica - Clasele 9-12 - Olimpiade si concursuri scolare - Gheorghe Cainiceanu

Foarte utilă și completă.

2020-12-31 11:38:44

0

Amor la Sausalito. Bocanila Vol.2 - Alice Clayton

Amor la Sausalito. Bocanila Vol.2 - Alice Clayton

“Amor la Sausalito” continuă povestea de dragoste dintre Caroline și Simon. Vă aduceți aminte de Bocănilă, nu?!
Povestea continuă într-un ritm alert, plin de energie și umor, condimentată cu micile intervenții ale lui Clive — motanul plin de personalitate al tinerei.
Nunta șefei o lasă pe Caroline responsabilă cu firma, are grijă de tot ce înseamnă conducerea, dar și activitatea de design. O muncă obositoare dar plină de satisfacții.
Pe de altă, Simon este mai tot timpul plecat, zboară din contract în contract precum albinele din floare în floare... ceea ce nu pare să o deranjeze foarte tare.
O lectură captivantă, cu momente pline de umor și tensiune, pasiune fierbinte și momente pline de tandrețe.
Observăm cum relația lor face importanți pași înainte atunci când Simon merge cu ea la întâlnirea de zece ani de la terminarea liceului, acesta fiind un prim pas extrem de mare. Apoi urmează călătoriile în interes de serviciu anulate, până când vine șocul: cumpărarea unei case împreună!
Toate acestea se petrec în timp ce agitația responsabilităților tinerei este enormă pe perioada cât lipsește șefa ei, în timp ce jonglează cu prietena ei care s-a certat cu iubitul — prietenul lui Simon, cu emoțiile unui proiect grandios aflat în desfășurare sub conducerea ei.
O carte care m-a făcut să râd, m-a umplut de energie și m-a emoționat în același timp.
Cu siguranță, Simon și Caroline sunt două personaje care intră ușor în inima cititorilor!

2020-12-31 11:38:44

0

Istoria artei. De la pictura rupestra la arta urbana

Istoria artei. De la pictura rupestra la arta urbana

Un album deosebit realizat, cu multe informații extrem de utile atât cunoscătorilor cât și celor ce nu știu foarte multe despre artă. În ordine cronologică, oferind astfel o istorie a artei care este ușor de regimul.

2020-12-31 11:38:44

0

Dictionar de optimisme - Chris Simion-Mercurian

Dictionar de optimisme - Chris Simion-Mercurian

Dicționar de optimisme ne îndeamnă să observăm partea plină a paharului, să ținem cont de eșecuri pentru a fi mai buni în viitor.
O lectură cu adevărat interesantă! Iar partea mai speciată începe abia în partea a doua a cărții: autoarea Chris Simion ne oferă ocazia de a deveni scriitori ai propriului nostru dicționar de optimisme!

2020-12-31 11:23:44

0

Provocare - L.J. Shen

Provocare - L.J. Shen

A fost cu adevărat o “Provocare”!
Povestea lui Jaime și Melody este una ce frizează normele sociale, poate și pe cele morale.
O profesoară să aibă o relație cu un elev!
Nimeni nu ar fi de acord cu relația lor, toți ar condamna-o pe ea.
Două suflete pline de răni și dureri bine ascunse sub măști purtate atât de mult timp încât au și uitat că pot fi și altfel. Fiecare își ascunde durerea sub o anumită mască menită a-i proteja sufletul.
O relație plină de emoții și lupte interioare, ce se dovedește a fi mai puternică decât orice!
Cunoscându-i pe Păcătoșii din orașul Tuturor Sfinților, ne dăm seama că acești patru tineri sunt niște rebeli fără cauză, care nu doresc decât să li se dea atenție.
Jaime este diferit. Nu este atât de dur și nici atât de păcătos decât dacă apără persoanele pe care le iubește. Și se dovedește că Melody, tânăra lui profesoară de literatură engleză, a devenit rapid cea mai apropiată persoană, femeia cu care s-a hotărât să aibă o aventură și care a devenit într-un timp foarte scurt iubirea vieții lui.
O carte interesantă, ce ne permite să înțelegem mai bine “Vicious”, oferind cititorilor o altă perspectivă asupra anumitor aspecte ale poveștii.

2020-12-31 11:23:44

0

Maine vei ramane - Nica Stevens

Maine vei ramane - Nica Stevens

“Mâine vei rămâne” este un roman încântător, care suscită interesul chiar din primele pagini, un young-adult captivant și fascinant în același timp. O poveste de dragoste care ne încântă sufletul și care umple sufletul de bucurie și speranță.
O lectură plină de mister și suspans, cu personaje captivante, dispuse să înfrunte provocările vieții cu curaj.

2020-12-31 11:23:44

0

Asii de inima Vol.1: Regele de inima rosie - Stanciu Crina

Asii de inima Vol.1: Regele de inima rosie - Stanciu Crina

“Regele de inimă roșie” este o carte care ne invită să pătrundem în lumea jocurilor de noroc, a cazinourilor, în capitala acestora: Las Vegas.
Aici îl cunoaștem pe Lukas Halstein, zis și Vikingul și nu datorită rădăcinilor sale nordice, proprietar al unui lanț de hoteluri și cazinouri, foarte bogat, care-și conduce afacerile cu o mână de fier.
În calea lui apare o sudistă din Louisiana, Rosemary Arrington, o tânără care reușește să-l pună pe jar din mai multe motive: unul ar fi apariția acesteia la mesele sale de poker împreună cu rivalul său, faptul că tânăra nu este absolut deloc intimidată de el ar fi altul, dar ceea ce-l ia cu adevărat prin surprindere este atracția fulgerătoare ce apare între ei încă de la prima întâlnire.
Rose și fratele ei, Asher, au avut o grămadă de probleme, începând cu decesul mamei când fata avea doar 7 ani, apoi patima jocurilor de noroc a tatălui ei care i-a adus acestuia moartea în 2003, după care a urmat telefonul unui cămătar care a spus că tatăl ei avea datorii pe care el se aștepta ca familia să le plătească...
Ajunsă în Vegas, tânăra este hotărâtă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu tatăl ei.
Așa că, doar muncă, în asta a constat viața tinerei. Iar acum a sosit în Orașul Păcatelor pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu adevărat cu tatăl ei.
Dar, drumul ei și al lui Lukas pare a fi împletit... însă asocierea ei cu Webster Caldwell nu îl încântă absolut deloc pe Lukas, deoarece cei doi bărbați sunt vechi dușmani.
Prin intermediul cărții de față descoperim jocul de poker, concentrarea, disimularea de care au nevoie jucătorii pentru a nu se da de gol, masca pe care trebuie să o poarte.
Datorită unor întâmplări neprevăzute cei doi ajung să ia masa împreună, iar Rose este de acord să răspundă întrebărilor pe care i le va adresa Lukas. Astfel, tânăra ajunge să își dezvăluie emoțiile, să-i împărtășească experiențe care i-au marcat viața. Începe să o descifreze ușor ușor și este uimit să descopere cât de mult își dorește să o protejeze.
Sosirea lui Rose în Las Vegas înseamnă un curs despre viață pe care nu l-a cunoscut până acum. Este pericol, nervi, măști, actorie, oameni care nu oferă nimic fără să aștepte ceva în schimb.
O acțiune alertă, mult suspans și o lume întunecată, de toate acestea avem parte în aceeași măsură în care emoțiile iau cu asalt cititorul.

2020-10-02 11:08:23

0

Asii de inima Vol.2: Cavalerul de pica - Stanciu Crina

Asii de inima Vol.2: Cavalerul de pica - Stanciu Crina

Relația lor este explozivă, plină de neîncredere, dar treptat, cei doi își lasă orgoliile la o parte, capătă chiar anumite obiceiuri. Ea în gătește micul dejun, el încearcă în continuare să o protejeze.
Autoarea Crina Stanciu a reușit să creeze două personaje puternice, încăpățânate și curajoase. Le-a adus împreună în împrejurări confuze, iar frânturile de informație pe care ni le pune la dispoziție treptat sunt derutante la început. E clar că Rose vrea să se răzbune pe cei care i-au omorât tatăl. Iar Lukas își dorește să facă el totul pentru a avea grija ei. Chiar și să-i facă să plătească pe responsabilii pentru moartea tatălui ei. Cu suișuri și coborâșuri.
El luptă cu toți dușmanii lui pentru a o ține pe ea în siguranță.
Ea este hotărâtă să se apere singură...
O lectură captivantă! Rose și Lukas sunt un cuplu care luptă cu tot ce le stă împotrivă pentru iubirea lor.

2020-10-02 11:08:23

0

Asii de inima Vol.3: Asul de trefla - Stanciu Crina

Asii de inima Vol.3: Asul de trefla - Stanciu Crina

Ultimul volum al seriei ne confruntă cu dușmanul: Austin de LaBassiesse.
Lukas pleacă singur într-o călătorie, iar Rose, întoarsă la Las Vegas, are parte de o înscenare și se trezește arestată pentru crimă.
Se pare că mișcările dușmanului sunt clare. Rămâne de văzut ce va face Lukas în acest joc de șah cu o miză atât de importantă...
Dar adevărurile demult îngropate care ies acum la suprafață par a provoca răni adânci. Iar vălul care acoperea toată durerea lui Rose pare a se destrăma atunci când tânăra află că propriul ei tată este în viață.
De aici avem parte de o cursă contra cronometru, de pericole și dușmani ce pândesc din toate părțile și de agenți sub acoperire infiltrați pe teritoriul dușmanului.
O poveste plină de răsturnări de situație și pericole, de emoții ce te țin captiv între paginile cărții până la final, de iubirea care trece dincolo de orice obstacol și care luptă pentru a avea parte de fericirea mult dorită.

2020-10-02 11:08:23

0

Dintotdeauna tu - Colleen Hoover

Dintotdeauna tu - Colleen Hoover

“Dintotdeauna TU” este romanul care ne vorbește despre familie cu bune și rele, despre armonie și dezechilibru, despre diferențele de gândire dintre părinți și copii, despre lipsa comunicării și rebeliune, dar și despre puterea iertării, iubirea dincolo de limite și împăcare. O carte pe care fiecare adolescent ar trebui să o citească și să tragă anumite concluzii din ea. Intensă, cu o gamă variată de sentimente, cartea îți reține atenția chiar de la început și te poartă prin poveste cu sufletul la gură. În același timp, te face să te intrebi cum ai reacționa tu dacă ai fi mama sau fiica.
O lecție de viață care te prinde între paginile ei, te face să o trăiești.

2020-10-02 11:00:01

0

Calendar Girl vol.3 - Audrey Carlan

Calendar Girl vol.3 - Audrey Carlan

O carte interesantă, ușor de citit, care nu te solicita, cu ușoare urme de umor. Mi-a plăcut foarte mult Wes, mi S-a părut un bărbat stabil, care știe ce își dorește în viața.
Mia este o fata încercată de viața, care rezista și face tot posibilul să-și rezolve problemele. Cu toate ca nu prea am fost de acord cu deciziile ei, mă întreb dacă acest an îi va fi sau nu benefic...

2020-10-02 11:00:01

0

Bucatarie 2007 - Dan Chiriac, Violeta Borzea

Bucatarie 2007 - Dan Chiriac, Violeta Borzea

Absolut utilă. Chiar și pentru începătorii în Bucătărie. Ca sa nu mai zic nimic de faptul ca îți explica totul pe capitole, nimic neramanand neelucidat.
Fiecare rețetă in parte este detaliata suficient cât să înțeleagă tot omul.
Mi-a plăcut foarte mult și coperta, clasică, caldă.

2020-10-02 10:53:23

0

O noua speranta - Sandra Brown

O noua speranta - Sandra Brown

Cyn și Worth se cunosc încă din facultate, de pe vremea când aceasta era iubita prietenului său. Prieteni de o viață, au trecut prin multe împreună iar Worth i-a fost aproape atunci când Tim, soțul ei, a murit într-un accident de mașină.
Dar, prietenia le este pusă în pericol după un weekend petrecut la Acapulco, când cei doi cad pradă atracției apărute fulgerător între ei. După o noapte pasională, cei doi se luptă cu emoțiile apărute între ei. Mai ales Cyn.
O lectură ușoară și relaxantă ce te face să speri că dragostea plutește în aer pentru fiecare.
Gelozie, lupte interioare, atracție arzătoare, totul condimentat cu suspansul oferit de barierele pe care Cyn trebuie să le depășească... Dacă o face sau nu, rămâne de văzut.
O lectură caldă, plină de emoție și speranță.

2020-10-02 10:38:23

0

Baiatul din camera alba - Karl Olsberg

Baiatul din camera alba - Karl Olsberg

Dacă descrierea acestei cărți nu era suficientă să-mi atragă atenția, cu siguranță, acest fragment a reușit din plin.
Autorul Karl Olsberg a reușit să-mi ofere o lectură incitantă, plină de suspans și învăluită în mister.
Încă de la primul capitol pătrundem în mintea lui Manuel și ne confruntăm cu gândurile și întrebările acestuia.
Îmi place stilul concis și direct al autorului, felul în care transmite informațiile cititorului. Simplu, la obiect.
O lectură care ne supune unor emoții puternice, ne face să ne întrebăm dacă nu cumva o asemenea realitate este sau va fi posibilă într-un viitor apropiat? La cum avansează tehnologia, totul este posibil!
O lectură captivantă!

2020-06-20 12:17:42

0

Secret Elements. In mrejele pamantului - Johanna Danninger

Secret Elements. In mrejele pamantului - Johanna Danninger

Autoarea Johanna Danninger mi-a oferit o călătorie într-o lume deosebită. O combinație de vechi și nou, de magie și realitate, de basm împletit cu cruda realitate. Eterna luptă dintre bine și rău continuă în volumul de față, echipa lui Jay încercând să dea peste Spiritul Pământului.
O continuare de serie absolut deosebită!

2020-06-19 12:00:06

0

Copilaria fermecata - Ioana Trif

Copilaria fermecata - Ioana Trif

Copilăria fermecată este o colecție de povești care ne stârnesc o variată gamă de emoții: dor, bucurie, fericire…; este o invitație deschisă la bucurie; ca atunci când deschizi un vechi album de fotografii. Cred că fiecare dintre noi, cei care au crescut având bunici la țară știe ce vreau să spun!
O carte care se citește ușor, dar care te invită la ore și ore de visare, de aduceri aminte. Deși este formată din mai multe povestiri, acestea curg una din alta, evocând anumite momente importante ale copilăriei, avându-i în prim plan pe gemeni— Novac și Gruia, din punctul lor de vedere fiind relatate poveștile.

2020-06-12 12:32:35

1

Rivali Vol.1: Rivalul perfect - Ivo Dima

Rivali Vol.1: Rivalul perfect - Ivo Dima

O lectură care te ține pe jar de la început până la sfârșit. Cu secrete ascunse, durere, suferință și abuzuri, cu momente tensionate.
Doi tineri care au toate motivele să se urască unul pe altul, o iubire care-i mistuie și greșelile tinereții. Cu personaje foarte bine conturate, reale, încăpățânate, o acțiune plină de hopuri și umor.

2020-06-11 02:00:06

0

Solaris - Stanislaw Lem

Solaris - Stanislaw Lem

O lectură intensă, interesantă, care te prinde de la primele pagini. O carte care se citește ușor și te poartă intr-o adevarata aventură. Lem a reușit sa ofere o poveste plină de suspans si adrenalina.

2020-05-16 10:28:11

0

Turnul zorilor. Seria Tronul de clestar. Vol.6 - Sarah J. Maas

Turnul zorilor. Seria Tronul de clestar. Vol.6 - Sarah J. Maas

O carte pe care am așteptat-o cu nerăbdare chiar de când am citit volumul 5. O carte a schimbării perspectivelor, a primilor ce văd situația din alte unghiuri.
De data aceasta, în centrul acțiunii îi avem pe Chaol și Nesryn: Căpitanul gărzii regelui din Adarlan și Mâna regelui. Cei doi ajung în khaganatul Antica cu două scopuri. Vindecare și alianțe.
Antica este construit după chipul Mongoliei ca să spunem așa. Unirea triburilor, modul de trai, felul in care sunt tratați toți.
Pe lângă toate acestea pătrundem în vechile legende și mituri, aflăm despre alte creaturi magice, despre magia care este liberă aici.
În același stil captivant și plin de adrenalină și suspans, Sarah J. Maas a reușit să ducă povestea mai departe într-un mod ingenios și neașteptat.
Cu momente pline de romantism, de curaj, de învățare, “Turnul zorilor” ne poartă într-o aventură care este încă departe de a-și găsi finalul.

2020-05-08 09:58:07

0

Mostenitorii pamantului - Ildefonso Falcones

Mostenitorii pamantului - Ildefonso Falcones

O călătorie inedită, plină de culoare și savoare, în fascinanta Barcelona, în perioada medievală. O lecție de istorie care-ți rămâne întipărită în memorie! O istorie altfel decât o găsești în manualele de istorie. Și pe care o simți ca și când ai fi fost transportat acolo.
“Moștenitorii pământului” este continuarea romanului “Catedrala mării” — roman pe care mi-aș dori să-l văd reeditat la editura Rao.
Până în prezent nu am citit nici una dintre cărțile autorului, dar am fost impresionată de stilul în care te poartă prin istoria medievală a Barcelonei, te face să înțelegi epoca, oamenii și modul lor de gândire, să vezi diferențele sociale, părțile bune și rele ale epocii.
O călătorie prin mai multe decenii ale secolelor XIV -XV în Barcelona, alături de Hugo Llor pe care-l vedem maturizat mult prea devreme.
O lectură care îți pune la încercare cunoștințele despre istorie. Autorul ilustrează o frescă a Barcelonei medievale.

2020-05-06 11:28:06

0

O iubire neasteptata - Heidi McLaughlin

O iubire neasteptata - Heidi McLaughlin

Mi-a plăcut mult!

2020-05-06 11:13:06

0

Gramatica practica a limbii romane 2008 - Stefania Popescu

Gramatica practica a limbii romane 2008 - Stefania Popescu

Foarte utilă!

2020-04-13 12:31:07

0

Pentru dragostea Cassandrei - Lisa Kleypas

Pentru dragostea Cassandrei - Lisa Kleypas

O poveste frumoasa pe care am citit-o pe nerăsuflate.

2020-04-13 12:31:07

0

Florile raului - Charles Baudelaire

Florile raului - Charles Baudelaire

Superba!

2020-04-03 11:08:26

0

Inelul cu diamant - Lauren Blakely

Inelul cu diamant - Lauren Blakely

Frumoasa si amuzanta.

2020-04-03 11:08:26

0

Craciunul la Carnton - Tamera Alexander

Craciunul la Carnton - Tamera Alexander

Noiembrie 1863, Franklin, Tennessee...
Acțiunea cărții de față începe în perioada Războiului Civil din America. O perioadă în care Nordul și Sudul au fost inamici. Când s-au războit frați între ei. Un război în care au fost pierdute mult prea multe vieți omenești.
O cunoaștem pe Aletta, rămasă văduvă de război, mama unui băiețel absolut adorabil — Andrew— de doar șase ani și însărcinată cu al doilea copil. Este concediată, amenințată de bancă că va fi evacuată dacă nu reușește să își plătească împrumutul la casă.... O situație mai mult decât disperată.
Și totuși, nu își pierde credința în Dumnezeu.
Astfel apar în viața ei conacul Carnton și Societatea Femeilor pentru Ajutorarea Soldaților. Un eveniment la care este angajată ca bucătar- patiser. Aici reușește să își facă mulți prieteni și îl cunoaște pe căpitanul Jake Winston.
Un țintaș care în urma unei răni și-a pierdut acuratețea vederii la distanță... Ce poate face un țintaș care nu vede bine?! Jake este un bărbat care-și iubește țara și crede în idealurile pentru care luptă. Un om cu suflet bun, cald, care descoperă în Aletta un suflet pereche.
Fiecare dintre ei luptă cu propriile sentimente, mai cu seamă Aletta.
Autoarea Tamera Alexander reușește să impresioneze prin emoțiile pe care le transmite cititorului și prin mesajul cărții: miracolele de Crăciun se întâmplă! Atunci când crezi că o rezolvare este imposibilă, când te crezi doborât la pământ fără a vedea vreo soluție, Dumnezeu găsește întotdeauna o rezolvare.

2019-12-03 12:21:31

1

Cinci motive sa o iei de la capat - K.A. Tucker

Cinci motive sa o iei de la capat - K.A. Tucker

Reese și Ben... doi tineri cum nu se poate mai diferiți și totuși, atât de asemănători! O poveste frumoasa, captivanta si cu multe emoții. Poveste de viața, de curaj, despre asumarea riscurilor... O iubire care îți rămâne în suflet!

2019-07-09 12:52:50

0

Lady A si profesorul (Billionaires Vol.3) - Hanna Lee

Lady A si profesorul (Billionaires Vol.3) - Hanna Lee

O carte drăguța!

2019-04-08 10:28:43

0

Mai presus de mandrie - Roberta Ariana

Mai presus de mandrie - Roberta Ariana

Frumoasa si alerta, cu mult suspans! O carte bine scrisă, pentru un debut literar.

2019-04-05 12:00:21

0

Spulbera-ma. Seria Atingerea lui Juliette Vol.1 - Tahereh Mafi

Spulbera-ma. Seria Atingerea lui Juliette Vol.1 - Tahereh Mafi

O carte foarte frumoasa, citită pe nerăsuflate! O lume aparte!

2018-06-20 11:26:05

0

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one