Ioana86

Membru din 23/02/2018

Aprecieri

Aprecierii review

0

aprecieri

Review-uri

Review Coment

1

comentarii

Pe insula - Tracey Garvis Graves

Pe insula - Tracey Garvis Graves

Lectura romanului „Pe insulă” a fost comparabilă cu o călătorie la plajă, lăsând grijile undeva în spate, departe de mine. Într-o perioadă în care lumea s-a schimbat, iar călătoriile au devenit un vis îndepărtat și greu de atins, am ales să călătoresc așa, prin prisma romanelor și a personajelor. Cu o cafea în mână și fața destinsă, m-am lăsat bucurată de nisipul alb și fin, de umbra palmierilor și de mângâierea apei la mal. M-am așezat mai confortabil în fotoliu și am lăsat-o pe autoare să mă poarte cu ea prin sentimente, frământări, speranțe și accelerate bătăi de inimă.
„Pe insulă” este o încântare, ca un bilet de avion spre Maldive. Scrisă cu emoție, dăruire și multă răbdare, este acea poveste de dragoste pe care tânjeam să o descopăr între paginile unei cărți.
Recunosc, rochia diafană care flutură pe copertă a fost cea care m-a făcut să mă opresc asupra titlului, în tihnitele mele căutări în miez de noapte pe libris.ro. Am știut pe loc că va fi ca o adiere blândă într-o zi sufocantă de vară. Și așa a fost!

2020-04-29 09:28:06

0

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoare ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one