Ghidul invingatoarei

Ghidul invingatoarei - Natalie MacNeil
Rasfoieste

Ghidul invingatoarei

Ghidul invingatoarei: Agenda creativa a femeii antreprenor

Ghidul invingatoarei: Agenda creativa a femeii antreprenor
/ The Conquer Kit: A Creative Business Planner for Women Entrepreneurs de Natalie MacNeil este o carte foarte practica pentru toate femeile care sunt, sau vor sa devina antreprenoare. Cartea le pune la dispozitie acestora un plan riguros intocmit pentru a trece de la a visa, la a trai si de la idee, la practica. 
 
Asadar, daca te-ai regasit in randurile de mai sus, te invit sa parcurgi acest ghid foarte la obiect despre cum iti poti materializa o idee de afaceri. Poti considera Ghidul invingatoarei indrumarul tau spre succes, in conditiile in care succes inseamna sa ai un plan bine pus la punct cu care sa rezonezi atat tu, cat si afacerea ta si care sa corespunda modului in care abordezi tu viata. Un plan care sa nu aiba nimic in comun cu planurile de afaceri traditionale, ci din contra, sa fie creativ si distractiv. In plus, ghidul este interactiv, asadar se citeste cu o foaie de hartie alaturi si cu un pix in mana, completand spatiile libere lasate de autoare si rezolvand exercitiile si testele concepute de ea.
 
Despre planul pe care il vei intocmi in urma lecturii cartii, autoarea Natalie MacNeil spune ca:
Ghidul invingatoarei nu este doar un simplu ghid, ci a devenit partenerul meu de afaceri. Il consult in fiecare zi, pentru a avea o imagine de ansamblu a afacerii mele. Folosesc exercitiile din aceasta carte pentru a decide pe cine angajez si pentru a analiza ce oportunitati am. Ma concentrez mult mai bine datorita acestui ghid. Din primul an in care m-am hotarat sa fac asta, profitul afacerii mele s-a dublat!
 
Natalie MacNeil este o antreprenoare media de succes distinsa cu premiul Emmy, un blogger influent, dar si un lider recunoscut in domeniul antreprenoriatului si al brandingului personal feminin. In ultimii 10 ani a ajutat peste un milion de oameni sa isi creeze afaceri si vieti extraordinare.
 
A devenit cunoscuta in calitate de fondatoare si redactor-sef al blogului She Takes On The World (Ea cucereste lumea) unul dintre cele mai bune bloguri pentru femeile antreprenor din lume. She Takes on the World a figurat in topul Forbes al celor mai bune 10 website-uri de antreprenoriat pentru femei si este detinatorul titlului de "Blogul Anului" la gala Stevie Awards supranumita "Oscarurile din domeniul afacerilor". Este frecvent citata si invitata sa vorbeasca pe teme de antreprenoriat feminin, personal branding si new media de publicatii si institutii media prestigioase precum: Forbes.com, ForbesWoman, Wall Street Journal, Entrepreneur.com, Mashable.com, Financial Post sau CNN.
 
Ce inseamna sa ai o viata implinita?
Potrivit lui Natalie MacNeil sa ai o viata implinita inseamna sa ii inspiri si pe altii prin ceea ce faci. Inseamna sa stii ce vrei sa faci cu adevarat si sa pornesti la drum cu incredere. Si mai inseamna sa construiesti pe cont propriu, nu pentru altii, iar asta presupune sa ai propria ta afacere, propriul tau vis, pentru care sa fii fericit sa muncesti.
 
Ce este un invingator?
In viziunea autoarei: sa fii invingator inseamna sa descoperi acel scop unic pe care il ai pe aceasta planeta si sa-ti castigi painea din asta. Inseamna sa iti dai seama de ceea ce este important pentru tine si sa fii un exemplu pentru ceilalti. Inseamna sa ai curajul sa-ti urmezi visul si sa-i inspiri pe cei din jurul tau sa faca la fel.
 
Scopul acestei carti este:
Am creat ghidul invingatoarei pentru a te ajuta sa-ti implinesti visurile intr-un mod distractiv, inspirat, relaxant care sa fie in concordanta cu felul tau de a fi.
 
Autoarea promite ca vei reusi sa faci asta urmand cei opt pasi ai ghidului si anume:
 
PASUL 1: Gaseste-ti ritmul
Pentru a-ti gasi ritmul autoarea te sfatuieste sa incepi cu o meditatie. Vei primi indrumarea necesara aici pentru a o face. Meditatia te va ajuta sa raspunzi la intrebarea: „Ce imi doresc cu adevarat si unde vreau sa ajung?”.
 
Ulterior vei urma acesti pasi:
Vei face ordine - Natalie MacNeil te va indruma cum;
Vei dobori demonii-dragon – este vorba mai exact de toate gandurile negative, fricile si prejudecatile care te impiedica sa atingi succesul deplin si vei afla cum anume te pot impiedica acestea sa-ti indeplinesti visurile.
Vei trece de la limitare la nelimitare;
Vei invata sa folosesti cuvintele scop;
Iti vei crea farul antreprenorial;
Vei face testul arhetipului de invingator si vei afla tot aici si interpretarea lui;
 
PASUL 2: Creeaza lucruri fantastice pentru omenire (adica, creaza-ti produsul)
In aceasta etapa produsul pe care vrei sa-l creezi va prinde contur cu ajutorul ghidarii oferite de autoare si a exercitiilor practice:
Iti vei imagina produsul final,
Vei face profilul clientul tau ideal invatand cele mai bune metode de a-ti cunoaste clientii.
Vei sistematiza toate informatiile adunate;
Vei primi cateva idei de produse pe care le-ai putea crea;
Iti vei pune intrebarile cheie la care trebuie sa cunosti obligatoriu raspunsul inainte de a lansa un produs.
Vei invata sa iti simplifici produsul;
Vei stabili pretul produsului astfel incat sa poti obtine profitul pe care ti-l doresti si sa faci toate lucrurile la care visezi;
 
PASUL 3: Construieste cei patru piloni ai succesului
Este vorba mai exact de cele patru lucruri esentiale care stau la baza unei afaceri solide:
Numele potrivit – vei fi ghidata cum sa-l alegi;
Structura juridica potrivita – te vei familiariza cu aspectele juridice esentiale ale afacerii tale;
Sistemul potrivit – vei invata aici sa creezi si sa dezvolti sistemele potrivite pe care sa se bazeze afacerea ta. Manualul de operatiuni, procedura de intampinare a noilor clienti, 
Contabilitatea potrivita – vei invata sa implementezi in afacerea ta un sistem contabil bine pus la punct astfel incat sa poti detine controlul asupra finantelor tale, afland totodata care sunt cele mai simple si clare modalitati de gestionare a finantelor.
 
PASUL 4: Gandeste-te la bani
Acest capitol este despre practici financiare sanatoase si te va ajuta sa te familierizezi cu cunostintele financiare de baza pe care orice antreprenor trebuie sa le aiba. Vei afla asadar ce sunt: declaratiile financiare, situatiile financiare, adeverintele de venit, bilantul contabil, contul de profit si pierderi, etc. Dar si cum sa le folosesti.
 
PASUL 5: Vinde cu sufletul (sau marketing din inima)
Este timpul sa inveti sa-ti vinzi produsul! Acest capitol despre vanzari si marketing iti va arata ca nu trebuie sa te temi sa le ceri oamenilor sa-ti cumpere produsul sau sa lase recenzii despre el, dar si cum poti castiga de partea ta oameni care sa-ti faca reclama in locul tau. Tot aici vei afla ce este un panou de brand dar si ce este casa ta digitala si ce nu ar trebui sa lipseasca de pe pagina ta web, sau cum sa iti structurezi mesajul de vanzare.
 
Meditatia "'Consiliul sfatuitorilor" iti va fi de mare ajutor in situatiile dificile si te va ajuta sa le depasesti mai usor.
 
PASUL 6: Construieste-ti o echipa de nota 10
Iti mai aduci aminte de testul arhetipului de invingator? Din acest capitol vei afla ce fel de oameni sa angajezi in functie de arhetipul de invingator care te caracterizeaza astfel incat sa faceti echipa buna impreuna.
 
Totodata vei raspunde la urmatoarele intrebari:
Ce activitati poti delega?
Pe ce activitate ai vrea sa te concentrezi mai mult?
Pe ce activitate ai vrea sa te concentrezi mai putin?
 
Vei invata sa dai un anunt de angajare pentru joburile vacante, ce intrebari sa pui la interviul de angajare dar si cum sa integrezi un proaspat angajat in echipa.
 
PASUL 7: Alcatuieste un plan complex / Fa un plan suprem
Mai e doar putin pana cand vei demara propria ta afacere. Inainte de a face asta insa:
Vei alcatui un buget promitator;
Vei formula obiective profesionale si personale pe care sa le atingi in urmatoarele 12 luni;
Vei intocmi planul 5 X 5.
 
PASUL 8: Creeaza-ti calendarul de invingatoare
Pentru ca, asa cum spunea Napoleon Hill, "un tel este un vis cu termen-limita" va trebui sa iti fixezi termene limita pentru fiecare dintre obiectivele pe care le ai.
 
In acest scop, capitolul de fata iti pune la dispozitie exemple de fise lunare pentru fiecare aspect important din viata ta: afacerea, telurile, relatiile, sanatatea si multe altele. Vei analiza impreuna cu autoarea obiceiurile pe care le ai si vei stabili pe care ar trebui sa le pastrezi si la care ar trebui sa renunti. Foloseste informatiile din capitolul acesta pentru a-ti planifica viata profesionala si personala pentru urmatoarele douasprezece luni si revizuieste-le periodic!
 
Si pentru ca Ghidul invingatoarei nu se citeste ci se aplica, tine cont de sfatul autoarei:
Daca inchizi aceasta carte si o incui intr-un sertar fara sa faci nimic in urmatoarele douazeci si patru de ore care sa contribuie la indeplinirea telurilor tale supreme, sansele de reusita scad semnificativ. Nu vreau sa se intample asta, si nu cred ca vrei nici tu.
Vreau sa iei acum decizia ca, in urmatoarele douazeci si patru de ore, vei face primul pas pe care ti-l sugereaza aceasta carte. Ce poti face in sensul asta? Noteaza lucrul la care te-ai gandit pe un post-it si pune-l intr-un loc in care sa fie vizibil in urmatoarele douazeci si patru de ore. Hai!
Traseaza prima linie.
Scrie primul cuvant.
Asuma-ti riscul.
Da acel telefon.
Iesi din zona ta de confort.
Fa tot posibilul.
Lumea asteapta sa-ti primeasca darul.
Citeste mai mult

44.00Lei

44.00Lei

Primesti 44 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

Ghidul invingatoarei: Agenda creativa a femeii antreprenor

Ghidul invingatoarei: Agenda creativa a femeii antreprenor
/ The Conquer Kit: A Creative Business Planner for Women Entrepreneurs de Natalie MacNeil este o carte foarte practica pentru toate femeile care sunt, sau vor sa devina antreprenoare. Cartea le pune la dispozitie acestora un plan riguros intocmit pentru a trece de la a visa, la a trai si de la idee, la practica. 
 
Asadar, daca te-ai regasit in randurile de mai sus, te invit sa parcurgi acest ghid foarte la obiect despre cum iti poti materializa o idee de afaceri. Poti considera Ghidul invingatoarei indrumarul tau spre succes, in conditiile in care succes inseamna sa ai un plan bine pus la punct cu care sa rezonezi atat tu, cat si afacerea ta si care sa corespunda modului in care abordezi tu viata. Un plan care sa nu aiba nimic in comun cu planurile de afaceri traditionale, ci din contra, sa fie creativ si distractiv. In plus, ghidul este interactiv, asadar se citeste cu o foaie de hartie alaturi si cu un pix in mana, completand spatiile libere lasate de autoare si rezolvand exercitiile si testele concepute de ea.
 
Despre planul pe care il vei intocmi in urma lecturii cartii, autoarea Natalie MacNeil spune ca:
Ghidul invingatoarei nu este doar un simplu ghid, ci a devenit partenerul meu de afaceri. Il consult in fiecare zi, pentru a avea o imagine de ansamblu a afacerii mele. Folosesc exercitiile din aceasta carte pentru a decide pe cine angajez si pentru a analiza ce oportunitati am. Ma concentrez mult mai bine datorita acestui ghid. Din primul an in care m-am hotarat sa fac asta, profitul afacerii mele s-a dublat!
 
Natalie MacNeil este o antreprenoare media de succes distinsa cu premiul Emmy, un blogger influent, dar si un lider recunoscut in domeniul antreprenoriatului si al brandingului personal feminin. In ultimii 10 ani a ajutat peste un milion de oameni sa isi creeze afaceri si vieti extraordinare.
 
A devenit cunoscuta in calitate de fondatoare si redactor-sef al blogului She Takes On The World (Ea cucereste lumea) unul dintre cele mai bune bloguri pentru femeile antreprenor din lume. She Takes on the World a figurat in topul Forbes al celor mai bune 10 website-uri de antreprenoriat pentru femei si este detinatorul titlului de "Blogul Anului" la gala Stevie Awards supranumita "Oscarurile din domeniul afacerilor". Este frecvent citata si invitata sa vorbeasca pe teme de antreprenoriat feminin, personal branding si new media de publicatii si institutii media prestigioase precum: Forbes.com, ForbesWoman, Wall Street Journal, Entrepreneur.com, Mashable.com, Financial Post sau CNN.
 
Ce inseamna sa ai o viata implinita?
Potrivit lui Natalie MacNeil sa ai o viata implinita inseamna sa ii inspiri si pe altii prin ceea ce faci. Inseamna sa stii ce vrei sa faci cu adevarat si sa pornesti la drum cu incredere. Si mai inseamna sa construiesti pe cont propriu, nu pentru altii, iar asta presupune sa ai propria ta afacere, propriul tau vis, pentru care sa fii fericit sa muncesti.
 
Ce este un invingator?
In viziunea autoarei: sa fii invingator inseamna sa descoperi acel scop unic pe care il ai pe aceasta planeta si sa-ti castigi painea din asta. Inseamna sa iti dai seama de ceea ce este important pentru tine si sa fii un exemplu pentru ceilalti. Inseamna sa ai curajul sa-ti urmezi visul si sa-i inspiri pe cei din jurul tau sa faca la fel.
 
Scopul acestei carti este:
Am creat ghidul invingatoarei pentru a te ajuta sa-ti implinesti visurile intr-un mod distractiv, inspirat, relaxant care sa fie in concordanta cu felul tau de a fi.
 
Autoarea promite ca vei reusi sa faci asta urmand cei opt pasi ai ghidului si anume:
 
PASUL 1: Gaseste-ti ritmul
Pentru a-ti gasi ritmul autoarea te sfatuieste sa incepi cu o meditatie. Vei primi indrumarea necesara aici pentru a o face. Meditatia te va ajuta sa raspunzi la intrebarea: „Ce imi doresc cu adevarat si unde vreau sa ajung?”.
 
Ulterior vei urma acesti pasi:
Vei face ordine - Natalie MacNeil te va indruma cum;
Vei dobori demonii-dragon – este vorba mai exact de toate gandurile negative, fricile si prejudecatile care te impiedica sa atingi succesul deplin si vei afla cum anume te pot impiedica acestea sa-ti indeplinesti visurile.
Vei trece de la limitare la nelimitare;
Vei invata sa folosesti cuvintele scop;
Iti vei crea farul antreprenorial;
Vei face testul arhetipului de invingator si vei afla tot aici si interpretarea lui;
 
PASUL 2: Creeaza lucruri fantastice pentru omenire (adica, creaza-ti produsul)
In aceasta etapa produsul pe care vrei sa-l creezi va prinde contur cu ajutorul ghidarii oferite de autoare si a exercitiilor practice:
Iti vei imagina produsul final,
Vei face profilul clientul tau ideal invatand cele mai bune metode de a-ti cunoaste clientii.
Vei sistematiza toate informatiile adunate;
Vei primi cateva idei de produse pe care le-ai putea crea;
Iti vei pune intrebarile cheie la care trebuie sa cunosti obligatoriu raspunsul inainte de a lansa un produs.
Vei invata sa iti simplifici produsul;
Vei stabili pretul produsului astfel incat sa poti obtine profitul pe care ti-l doresti si sa faci toate lucrurile la care visezi;
 
PASUL 3: Construieste cei patru piloni ai succesului
Este vorba mai exact de cele patru lucruri esentiale care stau la baza unei afaceri solide:
Numele potrivit – vei fi ghidata cum sa-l alegi;
Structura juridica potrivita – te vei familiariza cu aspectele juridice esentiale ale afacerii tale;
Sistemul potrivit – vei invata aici sa creezi si sa dezvolti sistemele potrivite pe care sa se bazeze afacerea ta. Manualul de operatiuni, procedura de intampinare a noilor clienti, 
Contabilitatea potrivita – vei invata sa implementezi in afacerea ta un sistem contabil bine pus la punct astfel incat sa poti detine controlul asupra finantelor tale, afland totodata care sunt cele mai simple si clare modalitati de gestionare a finantelor.
 
PASUL 4: Gandeste-te la bani
Acest capitol este despre practici financiare sanatoase si te va ajuta sa te familierizezi cu cunostintele financiare de baza pe care orice antreprenor trebuie sa le aiba. Vei afla asadar ce sunt: declaratiile financiare, situatiile financiare, adeverintele de venit, bilantul contabil, contul de profit si pierderi, etc. Dar si cum sa le folosesti.
 
PASUL 5: Vinde cu sufletul (sau marketing din inima)
Este timpul sa inveti sa-ti vinzi produsul! Acest capitol despre vanzari si marketing iti va arata ca nu trebuie sa te temi sa le ceri oamenilor sa-ti cumpere produsul sau sa lase recenzii despre el, dar si cum poti castiga de partea ta oameni care sa-ti faca reclama in locul tau. Tot aici vei afla ce este un panou de brand dar si ce este casa ta digitala si ce nu ar trebui sa lipseasca de pe pagina ta web, sau cum sa iti structurezi mesajul de vanzare.
 
Meditatia "'Consiliul sfatuitorilor" iti va fi de mare ajutor in situatiile dificile si te va ajuta sa le depasesti mai usor.
 
PASUL 6: Construieste-ti o echipa de nota 10
Iti mai aduci aminte de testul arhetipului de invingator? Din acest capitol vei afla ce fel de oameni sa angajezi in functie de arhetipul de invingator care te caracterizeaza astfel incat sa faceti echipa buna impreuna.
 
Totodata vei raspunde la urmatoarele intrebari:
Ce activitati poti delega?
Pe ce activitate ai vrea sa te concentrezi mai mult?
Pe ce activitate ai vrea sa te concentrezi mai putin?
 
Vei invata sa dai un anunt de angajare pentru joburile vacante, ce intrebari sa pui la interviul de angajare dar si cum sa integrezi un proaspat angajat in echipa.
 
PASUL 7: Alcatuieste un plan complex / Fa un plan suprem
Mai e doar putin pana cand vei demara propria ta afacere. Inainte de a face asta insa:
Vei alcatui un buget promitator;
Vei formula obiective profesionale si personale pe care sa le atingi in urmatoarele 12 luni;
Vei intocmi planul 5 X 5.
 
PASUL 8: Creeaza-ti calendarul de invingatoare
Pentru ca, asa cum spunea Napoleon Hill, "un tel este un vis cu termen-limita" va trebui sa iti fixezi termene limita pentru fiecare dintre obiectivele pe care le ai.
 
In acest scop, capitolul de fata iti pune la dispozitie exemple de fise lunare pentru fiecare aspect important din viata ta: afacerea, telurile, relatiile, sanatatea si multe altele. Vei analiza impreuna cu autoarea obiceiurile pe care le ai si vei stabili pe care ar trebui sa le pastrezi si la care ar trebui sa renunti. Foloseste informatiile din capitolul acesta pentru a-ti planifica viata profesionala si personala pentru urmatoarele douasprezece luni si revizuieste-le periodic!
 
Si pentru ca Ghidul invingatoarei nu se citeste ci se aplica, tine cont de sfatul autoarei:
Daca inchizi aceasta carte si o incui intr-un sertar fara sa faci nimic in urmatoarele douazeci si patru de ore care sa contribuie la indeplinirea telurilor tale supreme, sansele de reusita scad semnificativ. Nu vreau sa se intample asta, si nu cred ca vrei nici tu.
Vreau sa iei acum decizia ca, in urmatoarele douazeci si patru de ore, vei face primul pas pe care ti-l sugereaza aceasta carte. Ce poti face in sensul asta? Noteaza lucrul la care te-ai gandit pe un post-it si pune-l intr-un loc in care sa fie vizibil in urmatoarele douazeci si patru de ore. Hai!
Traseaza prima linie.
Scrie primul cuvant.
Asuma-ti riscul.
Da acel telefon.
Iesi din zona ta de confort.
Fa tot posibilul.
Lumea asteapta sa-ti primeasca darul.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Oprea Ana-Maria11 07/03/2023 10:43
"Ghidul învingătoarei" este un ghid scurt, dar cuprinzător, despre cum îti poți deschide si dezvolta o afacere. Cartea conține sfaturi practice și se bazează pe 7 pași prin care poți dobândi succesul în domeniul în care activezi. De la găsirea numelui potrivit pentru afacerea ta până la construirea unei echipe care să dea randament, totul este frumos scris si explicat, astfel încât fiecare persoană poate adapta sfaturile din carte la viața profesională.
Cartea conține numeroase detalii din viața autoarei, Natalie MacNeil, care și-a urmat visurile și a ajutat femeile din întreaga lume să dobândeasca succesul
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one