CD Fear Factory - The Best Of

4.2
(4 reviews)
CD Fear Factory - The Best Of

CD Fear Factory - The Best Of

4.2
(4 reviews)
1 Martyr 4:06
2 Scapegoat 4:33
3 Scumgrief 4:09
4 Demanufacture 4:13
5 Self-Bias Resistor 5:13
6 Zero Signal 5:58
7 Replica 3:58
8 Shock 4:57
9 Edgecrusher 3:41
10 Resurrection 6:37
11 Cars 3:38
12 Linchpin 3:25
Citeste mai mult

51.29Lei

Sau 5129 de puncte

!

Fiecare comanda noua reprezinta o investitie pentru viitoarele tale comenzi. Orice comanda plasata de pe un cont de utilizator primeste in schimb un numar de puncte de fidelitate, In conformitate cu regulile de conversiune stabilite. Punctele acumulate sunt incarcate automat in contul tau si pot fi folosite ulterior, pentru plata urmatoarelor comenzi.

In Stoc

Descrierea produsului

1 Martyr 4:06
2 Scapegoat 4:33
3 Scumgrief 4:09
4 Demanufacture 4:13
5 Self-Bias Resistor 5:13
6 Zero Signal 5:58
7 Replica 3:58
8 Shock 4:57
9 Edgecrusher 3:41
10 Resurrection 6:37
11 Cars 3:38
12 Linchpin 3:25
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
2
4 stele
1
3 stele
1
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

CITITOR10 17/11/2020 22:34
Piese intrate în legendă (Demanufacture, Replica, Shock, Scapegoat, Edgecrusher, Self-Bias resistor) pe această compilație FEAR FACTORY-THE BEST OF (2001). Doar pentru iubitorii death-industrial-groove și chiar nu metal.
  • Like review icon 0
  • Add comments
Zamfir 29/09/2020 16:59
FEAR FACTORY este o trupă cu o evoluție aparte pe teritoriul muzicii rock. A început ca o trupă de death metal, ulterior îndreptându-se vertiginos spre zona industrial și groove metal, nici teritorul nu mteal nefiindu-le chiar străin. Compilația THE BEST OF din anul 2001, incluzând piese de pe primele patru albume de studio, reflectă ceea ce spuneam mai sus: evoluția muzicală a trupei americane.
  • Like review icon 0
  • Add comments
NostisParanoia 04/08/2020 11:24
Fear Factory este un grup de industrial metal american fondat în 1990 în Los Angeles, California, de către Burton C. Bell (voce), Dino Cazares (chitară), Andrew Shives (bass) și Raymond Herrera (baterie).
Cuprins
1 Membrii trupei
1.1 Cronologie
2 Discografie
2.1 Albume de studio
2.2 Compilații
2.3 Album video
2.4 EP
2.5 Single-uri
2.6 Clipuri video
3 Referințe și note
4 Legături externe
Membrii trupei
Membri actuali
Burton C. Bell – voce (1989–prezent)
Dino Cazares – chitară electrică, backvocal (1989–2002, 2009–prezent)
Matt DeVries – bass (2012–prezent)
Mike Heller – tobe (2012–prezent)[1]
Foști membri
Dave Gibney – bass, voce (1989–1991)
Andy Romero – bass (1991–1992)
Andrew Shives – bass (1992–1993)
Raymond Herrera – tobe, percuție (1989–2008)
Christian Olde Wolbers – bass (1993–2002), guitar (2002–2008)
Byron Stroud – bass (2003–2012)
Gene Hoglan – tobe (2009–2012)
Cronologie
Discografie
Albume de studio
Soul of a New Machine (1992)
Demanufacture (1995)
Obsolete (1998)
Digimortal (2001)
Concrete (2002)
Archetype (2004)
Transgression (2005)
Compilații
Hatefiles (2003)
The Best of Fear Factory (2006)
The Complete Roadrunner Collection 1992–2001 (2012)
Album video
Digital Connectivity (2001)
  • Like review icon 0
  • Add comments
axxis 21/07/2020 11:40
The Best of Fear Factory este un album best of lansat de Roadrunner Records, care conține o selectei de piese marca Fear Factory. Discul a fost lansat fără implicarea Fear Factory (au fost semnate la Liquid 8 Records la momentul lansării albumului), așa că este puțin probabil ca albumul să fie recunoscut oficial de trupa în sine. Nu sunt incluse melodii de la Concrete, precum și diversele lor albume, live și remix.
Albumul a fost lansat pe 12 septembrie, concomitent cu discurile "Best of" ale formațiilor Sepultura, Type O Negative și Ill Niño.
  • Like review icon 0
  • Add comments

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoare ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one