Nucile si sanatatea

Nucile si sanatatea - Gabriela Schwarz

Nucile si sanatatea

Cartea Nucile si sanatatea isi propune sa va familiarizeze cu cele mai importante zece soiuri de nuci folosite atat pentru proprietatile lor nutritive cat si in scop terapeutic. Succint sunt prezentate componentele sanatoase ale nucilor: proteine, acizi grasi esentiali, carbohidrati, minerale, vitamine, fibre alimentare, subliniindu-se beneficiile uimitoare pentru mentinerea sanatatii organismului.
 
Rand pe rand sunt trecute in revista nucile obisnuite, pecan, cele de Macadamia, alunele, migdalele, fisticul, nucile de cocos, facandu-se referiri la proprietatile lor benefice in ameliorarea simptomelor unor boli ca: dementa Alzheimer, boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala, tulburari de somn, debilitate nervoasa, varice, constipatie etc.
 
Samburii crocanti si-au facut din ce in ce mai mult loc in obiceiurile culinare ale popoarelor, depasind demult stadiul de a fi doar o alternativa la ceva de rontait. Despre acest lucru conving incitantele retete culinare prezentate in a doua parte a cartii. Urmarind imaginile, lecturand ingredientele veti constata ca aceste fructe lemnoase minunate se pot utiliza in cele mai variate preparate: de la supe, pana la deserturi rafinate, dar sanatoase!
 
Nu ezitati, incercati aceste minunate retete! Va dorim sanatate si pofta buna!
Citeste mai mult

-5%

PRP: 49.90 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

47.41Lei

47.41Lei

49.90 Lei

Primesti 47 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

Cartea Nucile si sanatatea isi propune sa va familiarizeze cu cele mai importante zece soiuri de nuci folosite atat pentru proprietatile lor nutritive cat si in scop terapeutic. Succint sunt prezentate componentele sanatoase ale nucilor: proteine, acizi grasi esentiali, carbohidrati, minerale, vitamine, fibre alimentare, subliniindu-se beneficiile uimitoare pentru mentinerea sanatatii organismului.
 
Rand pe rand sunt trecute in revista nucile obisnuite, pecan, cele de Macadamia, alunele, migdalele, fisticul, nucile de cocos, facandu-se referiri la proprietatile lor benefice in ameliorarea simptomelor unor boli ca: dementa Alzheimer, boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala, tulburari de somn, debilitate nervoasa, varice, constipatie etc.
 
Samburii crocanti si-au facut din ce in ce mai mult loc in obiceiurile culinare ale popoarelor, depasind demult stadiul de a fi doar o alternativa la ceva de rontait. Despre acest lucru conving incitantele retete culinare prezentate in a doua parte a cartii. Urmarind imaginile, lecturand ingredientele veti constata ca aceste fructe lemnoase minunate se pot utiliza in cele mai variate preparate: de la supe, pana la deserturi rafinate, dar sanatoase!
 
Nu ezitati, incercati aceste minunate retete! Va dorim sanatate si pofta buna!
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Alex05 25/06/2020 19:32
green icon awesome check Achizitie verificata
Un manual cu informatii utile pentru fiecare planta cu recomandari si retete sanatoase.
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one