Cum producem cele mai bune bauturi distilate
De (autor): Manfred Gossinger
A treia editie a ghidului Distillata „ Cum producem cele mai bune bauturi distilate" cste planul pentru obtinerea produsului perfcct si un indrumator indispcnsabil in lumca tariilor fine.
Autorii de specialitate si profesionistii descriu intr-o forma inteligibila si practica drumul parcurs de la fruct catre obtinerea unei tarii savuroase si de calitate. Ei va ofera o privire de ansamblu asupra unor teme precum:
Fructele ca materic bruta, substantek amfiacee, fermentare si microbiologic, distilare si tchnologia distilarii, finalizarea distilatelor, depozitarea in butoaie de lemn, cadrul legal si analiza senzoriala a tariilor.
Autorii de specialitate si profesionistii descriu intr-o forma inteligibila si practica drumul parcurs de la fruct catre obtinerea unei tarii savuroase si de calitate. Ei va ofera o privire de ansamblu asupra unor teme precum:
Fructele ca materic bruta, substantek amfiacee, fermentare si microbiologic, distilare si tchnologia distilarii, finalizarea distilatelor, depozitarea in butoaie de lemn, cadrul legal si analiza senzoriala a tariilor.
20.00Lei
20.00Lei
Primesti 20 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
In stoc
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
A treia editie a ghidului Distillata „ Cum producem cele mai bune bauturi distilate" cste planul pentru obtinerea produsului perfcct si un indrumator indispcnsabil in lumca tariilor fine.
Autorii de specialitate si profesionistii descriu intr-o forma inteligibila si practica drumul parcurs de la fruct catre obtinerea unei tarii savuroase si de calitate. Ei va ofera o privire de ansamblu asupra unor teme precum:
Fructele ca materic bruta, substantek amfiacee, fermentare si microbiologic, distilare si tchnologia distilarii, finalizarea distilatelor, depozitarea in butoaie de lemn, cadrul legal si analiza senzoriala a tariilor.
Autorii de specialitate si profesionistii descriu intr-o forma inteligibila si practica drumul parcurs de la fruct catre obtinerea unei tarii savuroase si de calitate. Ei va ofera o privire de ansamblu asupra unor teme precum:
Fructele ca materic bruta, substantek amfiacee, fermentare si microbiologic, distilare si tchnologia distilarii, finalizarea distilatelor, depozitarea in butoaie de lemn, cadrul legal si analiza senzoriala a tariilor.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
Rating general al produsului
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!
Review-uri
MarianaLupan2008
04/11/2020 21:54
Pentru consumatorii de bauturi si doritorii de bauturi mai aparte, cu gusturi diverse, culori si arome variate, aceasta carte este foarte buna. Cotine o multitudine de bauturi si moduri de preparare.
Arata mai mult
1 din 1 de rezultate