Cozonac. Transilvania
Cozonac. Transilvania
Ma spal si ma imbrac in goana, ii explic ce se intampla. Cand am ajuns noi azi-noapte, ea era franta si n-am mai stat sa-i traduc ce-am vorbit cu nana Ana pentru dimineata. Trebuie sa pot fotografia patru feluri de cozonac, doua care sunt gata coapte, asta simte Gene, cel simplu cu stafide si cel cu rahat, si doua care or sa se faca acum, cu nuca si cu mac, pentru care ne sufocam, dar pe care trebuie sa-i prindem in plina lucrare. »
Adina Keneres (nascuta in 1957 la Bucuresti) a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine (engleza-hindi) a Universitatii din Bucuresti (1980) si a obtinut Diploma de Studii Aprofundate la Universitatea Paris VII (Semiologie du texte et de l’image, 1989). Stabilita la Paris in 1987, s-a intors in Romania in 1997. A fost profesor, redactor, bibliotecar, asistent in comertul de arta, secretar de redactie, documentarist, traducator, autor, responsabil editorial, lector-corector, copywriter, jurnalist cultural, editor.
Descrierea produsului
Ma spal si ma imbrac in goana, ii explic ce se intampla. Cand am ajuns noi azi-noapte, ea era franta si n-am mai stat sa-i traduc ce-am vorbit cu nana Ana pentru dimineata. Trebuie sa pot fotografia patru feluri de cozonac, doua care sunt gata coapte, asta simte Gene, cel simplu cu stafide si cel cu rahat, si doua care or sa se faca acum, cu nuca si cu mac, pentru care ne sufocam, dar pe care trebuie sa-i prindem in plina lucrare. »
Adina Keneres (nascuta in 1957 la Bucuresti) a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine (engleza-hindi) a Universitatii din Bucuresti (1980) si a obtinut Diploma de Studii Aprofundate la Universitatea Paris VII (Semiologie du texte et de l’image, 1989). Stabilita la Paris in 1987, s-a intors in Romania in 1997. A fost profesor, redactor, bibliotecar, asistent in comertul de arta, secretar de redactie, documentarist, traducator, autor, responsabil editorial, lector-corector, copywriter, jurnalist cultural, editor.
Detaliile produsului