Mierea. Proprietati si utilizari

De (autor): Daniela Guaiti

0
(0 review-uri)
Mierea. Proprietati si utilizari - Daniela Guaiti

Mierea. Proprietati si utilizari

De (autor): Daniela Guaiti

0
(0 review-uri)
Usor digerabila, gustoasa si sanatoasa, bogata in proprietati curative, mierea este redescoperita in prezent ca aliment complex si ca intensitate a gustului. Ea este consumata de cei care apreciaza alimentele simple si autentice, dar si de cei care au nevoie de diete speciale.

In aceasta carte sunt prezentate varietatile de miere, cu precadere cele mediteraneene din Italia, dar si sortimentele romanesti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utilizarii mierii in bucatarie si in cosmetica. Astfel, cititorilor le sunt dezvaluite numeroase retete pentru sanatate, usor de realizat si la indemana oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum si un numar impresionant de retete de mancaruri sarate, deserturi si bauturi, toate avand la baza mierea, aceasta adevarata minune a naturii .

Cuprins:
Mierea - o minune a naturii
Un deliciu de culoarea chihlimbarului
Mierea in istorie
Un dar al albinelor
O ierarhie complexa
De la flori la miere
Mana omului
Mierea si legislatia
Eticheta
O sursa de sanatate si bunastare
Chimia mierii
Proprietatile terapeutice
Varietati de miere
Mierea poliflora
Mierea monoflora
Alte sortimente de miere romaneasc?
Sortimente mediteraneene din Italia
Mierea in camara, in bucatarie si in cosmetica
Conservarea
Ingredient cosmetic
In bucatarie
Creme, balsamuri si impachetari
Retete pentru bunastare si sanatate
Mierea ca elixir
Lichioruri, ceaiuri, sucuri ti siropuri
Mierea in bucatarie
Mancaruri sarate
Deserturi rustice
Citeste mai mult

-5%

PRP: 38.44 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

36.52Lei

36.52Lei

38.44 Lei

Primesti 36 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Usor digerabila, gustoasa si sanatoasa, bogata in proprietati curative, mierea este redescoperita in prezent ca aliment complex si ca intensitate a gustului. Ea este consumata de cei care apreciaza alimentele simple si autentice, dar si de cei care au nevoie de diete speciale.

In aceasta carte sunt prezentate varietatile de miere, cu precadere cele mediteraneene din Italia, dar si sortimentele romanesti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utilizarii mierii in bucatarie si in cosmetica. Astfel, cititorilor le sunt dezvaluite numeroase retete pentru sanatate, usor de realizat si la indemana oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum si un numar impresionant de retete de mancaruri sarate, deserturi si bauturi, toate avand la baza mierea, aceasta adevarata minune a naturii .

Cuprins:
Mierea - o minune a naturii
Un deliciu de culoarea chihlimbarului
Mierea in istorie
Un dar al albinelor
O ierarhie complexa
De la flori la miere
Mana omului
Mierea si legislatia
Eticheta
O sursa de sanatate si bunastare
Chimia mierii
Proprietatile terapeutice
Varietati de miere
Mierea poliflora
Mierea monoflora
Alte sortimente de miere romaneasc?
Sortimente mediteraneene din Italia
Mierea in camara, in bucatarie si in cosmetica
Conservarea
Ingredient cosmetic
In bucatarie
Creme, balsamuri si impachetari
Retete pentru bunastare si sanatate
Mierea ca elixir
Lichioruri, ceaiuri, sucuri ti siropuri
Mierea in bucatarie
Mancaruri sarate
Deserturi rustice
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one