Aperitive si gustari
In zilele noastre, ca raspuns la nevoile nutritive in schimbare si la noul ritm al vietii, masa italiana este mai simplificata. Antreul ramane felul de mancare servit odata cu bautura de aperitiv, o moda bine incetatenita in Italia de multi ani. Nu este de mirare faptul ca aperitivul – sub forma unor mici gustari delicioase, numeroase si variate, acompaniate de un pahar de vin alb de calitate sau vermut ori de o bautura nealcoolica, un suc de fructe, de exemplu – s-a dovedit a fi adevarata vedeta a acestor adunari.
Fiecare dintre cele 40 de retete selectate de Academia Barilla constituie un preludiu extraordinar la o masa excelenta. Dar chiar si atunci cand micile delicatese nu sunt preludiul unei cine, ele pot fi perfecte ca acompaniament la acea placere atat de tipic italiana, de a petrece timpul cu prietenii.
Descrierea produsului
In zilele noastre, ca raspuns la nevoile nutritive in schimbare si la noul ritm al vietii, masa italiana este mai simplificata. Antreul ramane felul de mancare servit odata cu bautura de aperitiv, o moda bine incetatenita in Italia de multi ani. Nu este de mirare faptul ca aperitivul – sub forma unor mici gustari delicioase, numeroase si variate, acompaniate de un pahar de vin alb de calitate sau vermut ori de o bautura nealcoolica, un suc de fructe, de exemplu – s-a dovedit a fi adevarata vedeta a acestor adunari.
Fiecare dintre cele 40 de retete selectate de Academia Barilla constituie un preludiu extraordinar la o masa excelenta. Dar chiar si atunci cand micile delicatese nu sunt preludiul unei cine, ele pot fi perfecte ca acompaniament la acea placere atat de tipic italiana, de a petrece timpul cu prietenii.
Detaliile produsului