Alimentele biologice umane. Vol.1

De (autor): P.v. Marchesseau

0
(0 review-uri)
Alimentele biologice umane. Vol.1 - P.V. Marchesseau

Alimentele biologice umane. Vol.1

De (autor): P.v. Marchesseau

0
(0 review-uri)
Alimentele biologice umane. Volumul 1: Alimente specifice si nedenaturate si studiul critic al sistemelor alimentare

Biologul P. V. Marchesseau ne arata in cartea Alimentele biologice umane I si II ca: "Eroarea chimistilor este ca ei studiaza doar compozitia alimentelor, fara sa se ocupe de posibilitatile metabolice ale corpului care le primeste."
 
Autorul afirma ca fiecare fiinta are hrana lui specifica, pe care trebuie sa o consume ca sa fie sanatos si longeviv. Vedem ca, mancand de toate, "omul a devenit animalul viu cel mai prost hranit de pe planeta, cu alimente (otravuri lente) anti-specifice si denaturate. El traieste, deci, din alimente anti-biologice; este usor de inteles, in acest caz, din ce motiv el a devenit animalul cel mai bolnav de pe planeta."
 
In numele teoriilor fanteziste, pseudo-stiintifice: calorismul, ratiile chimice echilibrate, analizele chimice ale alimentelor (in vitamine, minerale, etc.), incurajam omul sa manance toate alimentele posibile. Gastronomia, ajutata de foc (gatitul) faciliteaza aceasta deviere catastrofica pentru sanatate. Omul prin tubul sau digestiv, se aseamana maimutelor superioare (frugivore), si nu granivorelor (porumbei), erbivorelor (vacile) sau carnivorelor (tigrii).
Citeste mai mult

25.00Lei

25.00Lei

Primesti 25 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

Alimentele biologice umane. Volumul 1: Alimente specifice si nedenaturate si studiul critic al sistemelor alimentare

Biologul P. V. Marchesseau ne arata in cartea Alimentele biologice umane I si II ca: "Eroarea chimistilor este ca ei studiaza doar compozitia alimentelor, fara sa se ocupe de posibilitatile metabolice ale corpului care le primeste."
 
Autorul afirma ca fiecare fiinta are hrana lui specifica, pe care trebuie sa o consume ca sa fie sanatos si longeviv. Vedem ca, mancand de toate, "omul a devenit animalul viu cel mai prost hranit de pe planeta, cu alimente (otravuri lente) anti-specifice si denaturate. El traieste, deci, din alimente anti-biologice; este usor de inteles, in acest caz, din ce motiv el a devenit animalul cel mai bolnav de pe planeta."
 
In numele teoriilor fanteziste, pseudo-stiintifice: calorismul, ratiile chimice echilibrate, analizele chimice ale alimentelor (in vitamine, minerale, etc.), incurajam omul sa manance toate alimentele posibile. Gastronomia, ajutata de foc (gatitul) faciliteaza aceasta deviere catastrofica pentru sanatate. Omul prin tubul sau digestiv, se aseamana maimutelor superioare (frugivore), si nu granivorelor (porumbei), erbivorelor (vacile) sau carnivorelor (tigrii).
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one